- Konu Sahibi Hayalimin yolunda
Benimde negatifBenimde aksine kasık sızılarım arttı gece de çok uyuyamadım anlayamıyorum neden olduğunu ağrı olsa regl olucam dicem ama sızı ve acı oluyo sadece
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benimde negatifBenimde aksine kasık sızılarım arttı gece de çok uyuyamadım anlayamıyorum neden olduğunu ağrı olsa regl olucam dicem ama sızı ve acı oluyo sadece
Yaaa üzüldümBenimde negatif
Muayeneye gittim bende kist varmış adet olmazsam gebelik ihtimaline karşı iğne olucam tutunması içinBenimde negatif
Büyüklüğü ne kadarmış canım bende de vardı zamanla adetlerle söküldü gitti demişti doktor adet düzensizliğin yoksa çok takılma derim soğan kabuğu kürü yapabilirsinMuayeneye gittim bende kist varmış adet olmazsam gebelik ihtimaline karşı iğne olucam tutunması için
Stres yaparsan adetinde gecikirMuayeneye gittim bende kist varmış adet olmazsam gebelik ihtimaline karşı iğne olucam tutunması için
Bana normal dedi adet olursan onunla beraber atılır dedi sorun gözükmüyo dediBüyüklüğü ne kadarmış canım bende de vardı zamanla adetlerle söküldü gitti demişti doktor adet düzensizliğin yoksa çok takılma derim soğan kabuğu kürü yapabilirsin
Stres yaparsan adetinde geci
evet o da doğru ama bazen elimizde olmuyoStres yaparsan adetinde gecikir
Aa süper o zaman hiç üzülme yavrum adet söktürücü bişeyler iç ıhlamur gibi benim gelmek üzere bu gece veya sabah gelir ıhlamur içtim bende umutla dolsun gönlünBana normal dedi adet olursan onunla beraber atılır dedi sorun gözükmüyo dedi
Umarım olmazsın canım bana her an adet olabilirsin ama olmazsan hamile ihtimaline göre progestan iğne vuracak benzerini arkadaşım yaşamıştı öbür ay gebeliğini öğrenmişti umarım öyle olur hayırlısı inşallahAa süper o zaman hiç üzülme yavrum adet söktürücü bişeyler iç ıhlamur gibi benim gelmek üzere bu gece veya sabah gelir ıhlamur içtim bende umutla dolsun gönlün![]()
Tabi canım ekliyim hemenİstersen beni instagramdan ekle yrnkrcc iletişimde olabiliriz tekrardan ovulasyon testi siparişi verdim adetim bitsin devam edeceğim
Bu aya dair umudum bitti benim yavrum regl ağrısına döndü çünkü detaylarıda var anlatırım eklediğindeUmarım olmazsın canım bana her an adet olabilirsin ama olmazsan hamile ihtimaline göre progestan iğne vuracak benzerini arkadaşım yaşamıştı öbür ay gebeliğini öğrenmişti umarım öyle olur hayırlısı inşallah
İstek attım canım sanaBu aya dair umudum bitti benim yavrum regl ağrısına döndü çünkü detaylarıda var anlatırım eklediğinde![]()