• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Acilll lütfennn kızlar.

İyide madem sorun soba ,radyator alin 2 tane istedikleri oda da yaksinlar ,
Bir daha bosanma konusu acarlarsa beddua edin ,yaslilar korkar boyle seylerden

Bence kombılı bı ev tutun otursunlar ya ınsanın ıcı el vermıyor byle srunca ama tabı ceken bılır

Eşim bir arada olmuyor deyince boşan bzle kalcak biryle demiş insan kv

İlaçlarını aksatmamaları lazım
Her ikiside kronik hasta ilaça bağımlı yaşıyanlardan .Evde bir sürü ilaç ları var getrmemişler bize aldrdılar sistem de var gründügü için yazdıramadık da 450 tl ilaçları ve bitmek üzere yine alın diyorlar çözüm bu ewe gtmek değil

Köy 2 saat uzakta diyorsunuz hatta eşiniz 2-3 güne gider geliriz diyormuş vs

O zaman ilaca neden para verdiniz götürseydi bahane ile olmadı gidip alsa idi ilaçlarını

Yani buna verecek para varsa tutun yardımcı birini baksın o paraya köyde herkes sobalarını yakıp yemeklerini bile yapar

Bence kombılı bı ev tutun otursunlar ya ınsanın ıcı el vermıyor byle srunca ama tabı ceken bılır

Kombili bi ev :kızgın: hem araba hem ev kredisi ödüyoruz biz.

Tutalım dedik bu seferde tüm masraflar biz size ait diyorlar 750 kira sadece ıvırı zıvırı of çok zorlanırız.

Ayrıca kendi durumlarıda oldukça müsaitttt maddi anlmda ama yok iilla biz kabul etmedik tabi

Kombili bi ev :kızgın: hem araba hem ev kredisi ödüyoruz biz.

Tutalım dedik bu seferde tüm masraflar biz size ait diyorlar 750 kira sadece ıvırı zıvırı of çok zorlanırız.

Ayrıca kendi durumlarıda oldukça müsaitttt maddi anlmda ama yok iilla biz kabul etmedik tabi

Allah yardımcınız olsun okudukca hayrete dusuyrum ne aıleler var

Köy 2 saat uzakta diyorsunuz hatta eşiniz 2-3 güne gider geliriz diyormuş vs

O zaman ilaca neden para verdiniz götürseydi bahane ile olmadı gidip alsa idi ilaçlarını

Yani buna verecek para varsa tutun yardımcı birini baksın o paraya köyde herkes sobalarını yakıp yemeklerini bile yapar

Eşim çok yakın çalışıyor uyumaya zor fırsat buluyor desem yeridir kaç gündür uğraşıyorsa anca yarınki boşluğu yaratabildi.... Bizde öle düşünüyoruz

Konunun sonunu merak ediyorum inş hallolur benimde kv ciddi problemlerim var okudukça kendi yaşadıklarım aklıma geliyor inanın vicdan bir yere kadar onlar sana kıyıyorlarsa sende evlerine gönder mutluluğuna bak

Konunun sonunu merak ediyorum inş hallolur benimde kv ciddi problemlerim var okudukça kendi yaşadıklarım aklıma geliyor inanın vicdan bir yere kadar onlar sana kıyıyorlarsa sende evlerine gönder mutluluğuna bak

İnanın bende merak ediyorum.
Nasıl uyuyacağım bu ğece bilmiyorumünkü sabah sölemeye karar verdik.
İşte sorun orda mutlu olmamızı istemyor ilginç ama çekemiyor.

Sonucu yazarım. Gitmezsek yarın isyan bayrağını çekip yazar gidersek de 4 gün sonra cvp yazabilirim çünkü köyde şbeke çekmiyor biz gidip birdr 4 gn kalıcaz

Eşinizin ailesi çekilmez insanlar. Diğer konularınızıda az çok biliyorum. Gelip aylarca kalıyorlar falan. Ama bilemedim ne yapmanız gerektiğini başka çocukları yok mu?

Bi götürebilsek evlerine onu teklif edicez bakalm inş.

Bz merkezde o köyde yaşıyor 2 saat yol eşim diyor bırakalım biz her fırsatta gideriz her fırsat dediğide 2.3 günde bir bnde istemiyorum yağmur çamur kar kaza bela Allah korsun bakalım Hayırlısı Hakkmzds
En kökten çözüm evlerine dogalgaz baglattırın hatta gerekirse siz ödeyin ama hersene bu rezilliği çekmeyin...hem yüzsüz yüzsüz geliyosun e bari rahat dur oda yok sonra gelin kötü...

Back
X