• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Acilll lütfennn kızlar.

Bilmeden yorum yapmayın lütfen ....

İsterseniz eski konularıma bi göz atabilirsiniz
yaşlı hasta iki insan soğuk evde kim bakacak onlara siz bakmak zorunda değisiniz bir vefa iyilik olabilir sizin bakmanız
öte yandan huzurevleri bu gibi durumlarda idealdir huysuz aksi olmaları fark etmez kendi yaş gruplarıyla profesyonel ellerde daha iyi olurlar hemde kimsenin huzurunu kaçırmazlar

En kökten çözüm evlerine dogalgaz baglattırın hatta gerekirse siz ödeyin ama hersene bu rezilliği çekmeyin...hem yüzsüz yüzsüz geliyosun e bari rahat dur oda yok sonra gelin kötü...

Rahat durmak:sinirli::KK55:

Doğalgz yok henüz köye gelmedi

yaşlı hasta iki insan soğuk evde kim bakacak onlara siz bakmak zorunda değisiniz bir vefa iyilik olabilir sizin bakmanız
öte yandan huzurevleri bu gibi durumlarda idealdir huysuz aksi olmaları fark etmez kendi yaş gruplarıyla profesyonel ellerde daha iyi olurlar hemde kimsenin huzurunu kaçırmazlar

Yaşlı..... 54 yaş yaşlımı sizce...
Ben 3 yıl baktım artık kaldıramıyorum yalan iftira huzursuzluk offf yok yok

Yaa inanamıyorum gerçekten yaa. Allah yardımcınız olsun önceki konunuzuda okumuştum. Nasıl bu kadar düşüncesiz olunabilir.. ne diyeceğimi şaşırdım..

Elleri ayakları tutuyorsa sorun yok..pek ala eskiden insanlar köylerde nasıl yasiyorlarmis.. kendi sobalarını yakar gül gibi yaşarlar.. yarın söyleyin şimdi rahat rahat uyuyun

Yaşlı..... 54 yaş yaşlımı sizce...
Ben 3 yıl baktım artık kaldıramıyorum yalan iftira huzursuzluk offf yok yok
Benim annem 67 yaşında ve dul kadın. kombili evini oğluna verdi kendi sobali evde kalıyor tek başına. odun komur taşıyor 4.kata..yemin ederim

Benim annem de 54yaşında kilolu tansiyon ve şekeri var romatiazması da var.
Kadın soba da yakar koca evi de çekip çevirir yani.Allah ömür verirse 65de de yapar bunları inşallah.
Kısaca bu insanlar sahtekar gibi geldiler bana.
Gayet kaba ve net olun bu tiplere karşı.Ki astımla yaşayan bi çok insan var sizinle yaşasalar astımları iyileşecekmiymiş.
Sabah apar topar hadi gidiyoruz deyin ve götürün.
Ve herkes şunu aklına soksun herkes kendi anne ve babasından sorumludur bu dinen de böyledir.
Koca namzeti çok istiyorsa gitsin hergün köye ama sizi sürüklemeye hakkı yok.

Allah sabır versin ya bu neymiş böyle.Tamam elbette eslerimizin ailelerinin başımızın üzerinde yerleri ama herseyinde bir sınırı var. Valla sırf gelme sebepleri sizin evdeki kombiyse kombi bozuldu diyin. bizde soba kurduk diyin. Hatta kurun yeter ki kurtulun..

Direk konuya geciş yapıyorum eski konularımı bilen bilir ama yinede bi özet geceyim .

Kışı bizde geçirmek isteyen kv ve kp var diğer 3 yıl hep bzdelerdi hep kavga hep gürültü.

Bu sene asla istemem dedim nitekim pırt diye çıkıp geldiler .

Ve 2 side kndini yatalak hasta yaptılar resmen 15 gündür yataklar hep yerde .

Ve biz 15 gündür hep kavga gürültü halşndeyiz.

Şimdi biz eşimle konuştuk yarın onları evlerine gtürücez haberleri yok söylesek mi.şimdi

Yoksa sabah birden hhadi gidiyoruz mu desek..

Şimdi söylesek mutlaka bi kavga çıkarır inada bağlae gelmez

Yada ay şuram ağrıyor buram ağrıyor diye bütün gce uyutmaz sabah tuttur hastane diye giderz dr bişi yok eve yollar .

Ama günümüz ölür eşimin izni yanar..

Sabah sölesek bu sefer vay efendim önceden niye sölemediniz diye inata bağlarmı diye korkuyorum.
Sizce kızlar????

Onların ev sobalı
Bizimki kombi
Soba ile uğraşmamak içşn geliyorlar güya bahane huzursuz tek sebeb.

Ve kv çok yalancı çok numaracı çok iftiracı ı bi tip çok kararsz kaldım.........
parka gidiyoruz deyin evlerine birakin kacin desem de yazik yahuu neden insanlara yuk olup bu durumlara dusuruyorlar kendilerini cok uzucu dogrusu

Siz hic ugrasmayin esiniz hadi gidelim desin gotursun sonra bir ara sizi aliriz yine desin donsun. sanki 80 yasinda insanlar.
Benim annemle babam da o yastalar, abimler evleri tadilattayken 1 hafta annemlerde kalmisti da annem cildiracakti butun gun evde gelinle rahat edemiyorum, butun duzenim bozuldu diye. bu insanlar nasil gelinleriyle kalmaya bu kadar hevesli oluyorlar anlamıyorum.

Sizin aranızı bozuyorlarsa kotuymus.hadi sizi eve birakicaz demek de nasıl olur ki bilemedim.kovmak gibi olur sanki.normalde onlar da bunun üzerine zaten hemen gitmek istemeleri ve gücenip size bir daha gelmemeleri lazım ama hala ısrar eden tiplerse pek gururlu da değiller demek ki .ne yapsanız bilemedim

Yapmayın Allah aşkına biri 50 küsür biri 60 küsürmüş. Benim babam 57 yaşında hala hem fiziksel hem beyin olarak aktif çalışıyor. Şöyle genç insanların biz kocadık bize bakın kafalarına sinir oluyorum. Yaş ilerlemesi gurursuz olmayı, yuva yıkmayı gerektirmez. Kadın, eşim onlarla kalabilsin diye ayrılmamızı istediler diyor, siz bu insanlara acıyorsunuz. Bu insanların bu kadına acıması, yuvasına saygıları yoksa kendileri de saygıyı hak etmez

Aynen öle ben bir şey demiyceğim çünkü ben dersem dahada inada bindirir biliyorum.

Gerçektrn çok garip insanlar

Ewet kalma sebepleri sade ve sedece kombi

Eşim bir arada olmuyor deyince boşan bzle kalcak biryle demiş insan kv

İlaçlarını aksatmamaları lazım
Her ikiside kronik hasta ilaça bağımlı yaşıyanlardan .Evde bir sürü ilaç ları var getrmemişler bize aldrdılar sistem de var gründügü için yazdıramadık da 450 tl ilaçları ve bitmek üzere yine alın diyorlar çözüm bu ewe gtmek değil

Çok pişkin insanlarmis. Evlerine kombi taktirin. Ama anladığım kadarıyla onu da yakacak paraları olmayacak. İşiniz zor çok zor. Siz evde kombi yakmayın para yok deyin montla oturun dayanamayıp geri giderler belki. Hastanelerde de hasta olmadığı halde milletin hakkını sırasını calan arsız tipler belli ki. Valla maaşları varsa olmuyor böyle isterseniz sizi huzur evine yatıralım diye söylenebilir.

Dertleri huzur bozmak kombıden ziyade galıba. Istenmedıgın yerde nasıl kalırsın aklım almıyo. Bıraksan nekadar kalırlar cok merak ettım ve gun ıcınde bunları yasatan ve bukadar dolu oldugunuz ınsanlarla konuşuo musunuz yanı dıalogunuz var mı? Allah yardımcın olsun

Çok pişkin insanlarmis. Evlerine kombi taktirin. Ama anladığım kadarıyla onu da yakacak paraları olmayacak. İşiniz zor çok zor. Siz evde kombi yakmayın para yok deyin montla oturun dayanamayıp geri giderler belki. Hastanelerde de hasta olmadığı halde milletin hakkını sırasını calan arsız tipler belli ki. Valla maaşları varsa olmuyor böyle isterseniz sizi huzur evine yatıralım diye söylenebilir.

Kombi de taktırsakk tüm ewe elektrikde döşetsek illede biz ille ille ille

Ayrıca para sıkıntılarıda yok sadece bizi huzursuz etmek amaçları

Back
X