Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yarım saat sonra kendimde ve bebeğimleydim..
öncelikle cnm bebeğini sağ sağlim kucağına alman dileğimle ilk çocuğum sezeryandı 3 sene kadar oldu özel hastanede yaptım doğumu beni odama çıkardıklarında bebeğim benden önce yerleşmiş bile odamızayaklaşık 45 dakika sonra oğluun ardından çıkmışım bende odaya şimdi ikinci bebeğime hamileyim doğuma 2.5 ay kaldı ve oda sezeryanlı olucak ilk başlar korkuyodum ilk gün zzor oldu ağrılı o yüzden ama yürüdükçe ayağa kalkabiliyosun ilk akşam hemşireler seni yürütmeye çalışacak daha kolay gaz çıkarabilmen için ki çıkarmak zorundasın zaten cnm en geç bir haftada biraz olun toparlıyosun kebdini benimde 1 temmuz 5 temmuz arası olucak geçmş olsun şimdiden
![]()
teşekkür ederim canım içime bi nebzede olsa su döküyo böyle olumlu seyler okumak,allahım senide kurtarsın inş ağrısıız sancısız :) bnm tek korkum geç ayılırsam bebiş aç kalırsa diye![]()
hemen emzirme olmuyo ama canım çünkü anne narkozlu olduğu için
bebeği odaya getirince ilk işleri bebekleri doyurmak oluyo bebek hemşirelerin ve sanada bi müddet yani gece 12 ye kadar yemek vermiyolar cnm serumla besleniyosun açlık da hissetmiyosun zaten birde bebeği emzirirken biraz zor oluyo sezzeryan olağımız için süt hemen gelmiyo benim 3. gün düzenli gelmeye başladı ama sakın üzülme sütüm gelmiyo diye seni şimdiden bilgilendireyim istedim
çok teşekkür ederim canımm ama bi yerde duymuştum bebişler aç kalırlarsa sarılığı daha güç atlatıyolarmış hemen emzirememek bu durumu tetiklemezmi?
merak etme cnm sütün gelmediği sürece hemşireler mama ile besliyo bebekleri saati saatine en iyi mamalardan kullanıyolar birde aklında olsun ilk gecesi bebeğin uyanıkken eğer yanında eşin veya anne kalıcaksa ona tembbille çay bardağına çok az şekerli su yapıp 2 çay kaşığı kadar içir sarılık olmuyo o zaman bebekler ama hemşirelere söylemeyinde göstermeyinde ben hiç öyle bişey yaşamadım oğlumda aklında olsn çünkü eğer söylersen onlar kızıyo benim kayınvalidem içirmişti çaktırmadan hiç bir sorun yaşamadık...
annem kalıcak yanımda ona söylerim canım umarım hiç bi sorun yaşamadan alırız bebişlerimizi kucağımıza:) birde canım pijama konusunda gecelikmi koyim doğum cantama yoksa pijamamı? ben alış verişe çıktığımda herkes farklı bişey söyledi karar veremedm hangisi daha kullanışlı olur diye
bence pijama takımı koy 2 takım ben ilkinde de pija aldım bundada aldım daha rahat ediyosun çünkü sondayı çıkardıkları zaman kanaman oluyo adet kanaması gibi fazla değil ama gecelikle rahat edemezsin ben yanıma koymuştum hemşireler beni giydirdiklerinde rahat edemeyeceğimi söylediler giydirmediler bile
çokk çoookkk saol canım çok soru sordum ama aydınlattın beni :))))
merhablar canım merak ettim sen kaç haftalıksın?bana da drum önceden 9 mayısta sezeryan dedi bu son gidişimde 9u erken dedi afalladım kaldım ben bugün 34 oldum mayıs 9 da 38hafta 3 günlük oluyor erken alırsak bağırsaklarda gaz problemi çok olur diyor .ben de sezeryan istiyorum ama sonrasından çok korkuyorum bir de ben bebeğin ilk anlarını görmek istiyorum yani epidural olmayı düşünüyorum ama o esnada çok stres yaparım gibi gel,yor sakinleştirici felan yapıyorlarmı acaba
canım sen 35 +5 sen benim için erken oluyor gerçekten 9 mayısya sen tam olarak kaç haftalık oluyosun kafam karıştı iyice
Kişiden kişiye değişiyor..Biraz bünye meselesi..Ben amelyathaneden çıkarken canım oğlum nerde die sorduğumu hatırlıyorum =)) sonra aşağıya inmişiz emzirtmişler ben hiç bilmiyorum..1 Saat kadar sonra bir ara ayılır gibi oldum sonra sabah gün aydınlandığında kendime gelmeye başlamıştım..Ara ara gelip gidiyormuşum![]()
harika olmuş :))) kendinde olsan açlık falan hissedecektin belkide inş hepimizinki öyle geçer :)