acilll!!!sezeryanda ameliyathaneden çıktıktan ne kadar süre sonra kendinize geldiniz?

kızlar bende haziran annesiyim,20 si gibi olucak inşallah benimkide sezaryan ilk bebeğim ve korkuyorum, epidural spinal olan varmı aranızda

ben epitural oldum odama getirdiler ve hep ayıktım zaten gelenimi gidenimi ağırladım bebeğimi emzirdim ayağa ne zaman kalktım o zaman başladı ağrılar yani yaklaşık 5 saatimi ağrısız sızısız geçirdim sakinleştiriciye gelince zaten o zaman gelince bir cesaret geliyor insana herşey olup bitiyor zaten anlamıyorsunuz bile şimdi 8 haftalık hamileyim bundada epidural istiyorum bana güzel geldi rabbim en hayırlı şekilde almayı nasip etsin kucağınıza :nazar:

slm arkadaşlar inşallah sağ salim sağlıkla alırsınız bebeklerinizi kucaklarınıza yni teknolojide daha çabuk kendine geliniyo etrafımda sezeryan olan çok bünyeye ve narkozun dozuna göre değişir canım yarım saatle 1,5 saat arası değişir ayılmak ama benim etrafımdakiler 3 günde ayağa kalkıp dolanmaya başladılar yani çabuk toprlandılar.Ben normal doğum yaptım ve 20 gün kendime gelemedim rahat oturamadım korkmayın canım hayırlı doğumlar

bende martta dogum yaptım. genel anestezi ile oldu. üstelik 3 adet miyom alındı benden. allaha cok sükür 2. gün kendim tuvalete bile gittim. tabii ilk bir hafta agrılar yogun oluyor. uyanmamda ameliyathaneden cıkarken oldu. odaya gittigimde 10 dk sonra kendimdeydim. aglayarak girdim gülerek cıktım. hiç korkmayın derim. birde cok fazla yatmayın küçük yürüyüsler cabuk toparlanmanızı saglıyor.

selam kızlar az önce kntrlden geldim 9 mayısta sezeryanla doğucak inş oğlum... dr um en iyisinin genel anestezi olduğunu söyledi ama korkuyorum çok uzun sürermi uyanmak falan diye tecrübeli annelerin yanıtlarını bekliyorummm

canım bende 9 mayısım aynı gun olcakmısız :) bende kesınlıkle genel anestezi istiyorum...korkuyorum...sonrasındanda amelıyattanda...hangi hastanede olcaksın.ben maslak acıbademde olucam.Allah ıkımızde kolay kurtarsın :)

ben genel anestezi ile oldum,ameliyathaneden çıkarırlarken kendime gelmiştim aslında ama ayılamadım bir türlü.odaya getirdiklerinde de konuşulan herşeyi duyuyordum ama kendime gelemedim hemen.sanırım 2 saat sonra falan normale döndüm.tek hatırladığım şey ameliyattan çıkıp odaya götürülürken bütün koridor boyunca karnımı tutup bebeklerim nerde diye bağırdığımdı.çok bağırmışım herkes korkmuş valla:1:..kızlar uyuyorsunuz,uyanıyorsunuz ve melekleriniz kollarınızda.tabii biraz ağrı sancı oluyor ama 3-5 gün sürüyor.hiç korkmayın, sağlıklı doğumlar diliyorum hepinize..

canım bende 9 mayısım aynı gun olcakmısız :) bende kesınlıkle genel anestezi istiyorum...korkuyorum...sonrasındanda amelıyattanda...hangi hastanede olcaksın.ben maslak acıbademde olucam.Allah ıkımızde kolay kurtarsın :)

aaa çok sevindim pıtırlarımızın aynı günde gelmesine gelişimleri bitlikte takip ederiz :))) ben tüm kontrollerimi bilgede oldum şimdiye kadar ama dr um ülke dısına tasındığı için gazi hastanesinde olucak doğum :) allah yardımcımız olsunnn son 20 :52:

aaa çok sevindim pıtırlarımızın aynı günde gelmesine gelişimleri bitlikte takip ederiz :))) ben tüm kontrollerimi bilgede oldum şimdiye kadar ama dr um ülke dısına tasındığı için gazi hastanesinde olucak doğum :) allah yardımcımız olsunnn son 20 :52:

benim aslında 6 mayıs dedi dr.um ama ben 9 yada 10 mayıs istiyorum,yıldızlarla astrolojık durumla alakalı :))) 9 yada 10unda saat 13.30 da eer o zamana kadar Allahtan bişi oılmazsa tabi.inanırmısın bilmıyorum ama sana saati tavsıye ederm :)))) çok az kaldı hem korkuyorum hem heyecanlanıyorum çok tuaf hissediyorum kendimi...:18::18::18:

benim aslında 6 mayıs dedi dr.um ama ben 9 yada 10 mayıs istiyorum,yıldızlarla astrolojık durumla alakalı :))) 9 yada 10unda saat 13.30 da eer o zamana kadar Allahtan bişi oılmazsa tabi.inanırmısın bilmıyorum ama sana saati tavsıye ederm :)))) çok az kaldı hem korkuyorum hem heyecanlanıyorum çok tuaf hissediyorum kendimi...:18::18::18:

aynen bende canımm :D bakalım bizimki kaçta olcak:D yarın bebişime aldığım cicileri yıkıcam her gün bakıyorum bunları pıtırım gycek diye kıpır kıpır içimmm :))) sizin cinsiyet ne canım? hazırmı herseyiniz :49:

Ben de genel anestezi ile doğurdum.20 dakika sonra ayıldım,ve 1 saat sonra hemşireler bebeğimi bana verdiler ve emzirdim.Bu arada benim sütüm henüz gelmemişti bebiş beslenememiş ama sarılık da olmadı ,bilmiyorum neden...ama iyi ki olmamış..
Pijama mı gecelik mi soruna ise kesinlikle pijama diyorum çünkü çok daha rahat ediyorsun,
Sürekli kendimdeydim ayıldıktan sonra,bilmiyorum herkesin ağrıları uzun sürmüş ama benim sadece ilk gün ağrım oldu...O da öyle dayanılmayacak gibi değildi ve ben ikinci günü ayaktaydım...Herkes şaşırdı hatta annem çok kızdı sen lohusasın bu kadar ayakta kalma diye...Ama ben yatamadım içime fenalıklar geldi hemen ayaklandım.Moral de iyi oluyor cok yatmayınca sanırım...Ama bilmiyorum benim bünyeden mi oyle yoksa doktorumun becerisi mi?:3:
Ama genel anesteziden korkmana gerek yok...Herşey şıp diye olup bitiyor...
Allah yanında olsun canım...

aynen bende canımm :D bakalım bizimki kaçta olcak:D yarın bebişime aldığım cicileri yıkıcam her gün bakıyorum bunları pıtırım gycek diye kıpır kıpır içimmm :))) sizin cinsiyet ne canım? hazırmı herseyiniz :49:

erkek bizimde.ewet hersey hazııır...beklioruz bakalım.ben çoktaan yıkadım :62:

Ben de genel anestezi ile doğurdum.20 dakika sonra ayıldım,ve 1 saat sonra hemşireler bebeğimi bana verdiler ve emzirdim.Bu arada benim sütüm henüz gelmemişti bebiş beslenememiş ama sarılık da olmadı ,bilmiyorum neden...ama iyi ki olmamış..
Pijama mı gecelik mi soruna ise kesinlikle pijama diyorum çünkü çok daha rahat ediyorsun,
Sürekli kendimdeydim ayıldıktan sonra,bilmiyorum herkesin ağrıları uzun sürmüş ama benim sadece ilk gün ağrım oldu...O da öyle dayanılmayacak gibi değildi ve ben ikinci günü ayaktaydım...Herkes şaşırdı hatta annem çok kızdı sen lohusasın bu kadar ayakta kalma diye...Ama ben yatamadım içime fenalıklar geldi hemen ayaklandım.Moral de iyi oluyor cok yatmayınca sanırım...Ama bilmiyorum benim bünyeden mi oyle yoksa doktorumun becerisi mi?:3:
Ama genel anesteziden korkmana gerek yok...Herşey şıp diye olup bitiyor...
Allah yanında olsun canım...

canım çok saol güzel dileklerin için :71: inş benm doğum hikayemde seninki kadar güzel geçer :emir_bebek:

canım profilime girip doğum hikayemi okuyabilrisin
açtığım konuladan bulup:)))
orda sezaryan sonramı anlatmıştım://
yinede buraya yazayım
ikinci bebeğimin normal olması için sonuna kadar uğraşıcam
bn kesinlikle tasiye etmem
imkanın varsa snde etme derim
kendime 2,3 saatte geldim ama ondada sarhoş gibiydim
ve malesef çok acıyla uyandım:2:

canım profilime girip doğum hikayemi okuyabilrisin
açtığım konuladan bulup:)))
orda sezaryan sonramı anlatmıştım://
yinede buraya yazayım
ikinci bebeğimin normal olması için sonuna kadar uğraşıcam
bn kesinlikle tasiye etmem
imkanın varsa snde etme derim
kendime 2,3 saatte geldim ama ondada sarhoş gibiydim
ve malesef çok acıyla uyandım:2:

okudum canım dooğum hikayeni baya bi zorlu atlatmışsın umarım ikinci doğumun daha basit geçer ...
ama bana kalırsa sen kendini normal diye şartladığından sezeryan zor geldi,en başından beri sezeryan deyip normale girsen aynı tepkiyi yapardı gibime geliyo... gecenlerde nst ye girmek için doğumhaneye girdim orda sancı ceken kadınlar beni kadar etkilediki tansiyonum birden düştü... tamamen kendini şartlamakla alakalı diye düşünüyorum

Back
X