Acilll yardim :( burun ameliyati olanlar?

Ozyyyyy

Guru
Kayıtlı Üye
28 Şubat 2013
96
15
298
Kizlar ameliyatimin 4. Gunu alci var kendi burnuma yumruk attim bayaa acidi birazdaa agrim oldu sonrasinda acaba egrilik falan olurmu daha oncesinde yasayanlar lutfennn cevappp (((

Kizlar ameliyatimin 4. Gunu alci var kendi burnuma yumruk attim bayaa acidi birazdaa agrim oldu sonrasinda acaba egrilik falan olurmu daha oncesinde yasayanlar lutfennn cevappp (((

ozyyyyy çok mu şiddetliydi çarpman bilmiyorum fakat zaten ödemlerden dolayı çok hassas azçık bir el çarpmasında bile büyük acı hissettiriyor ödemler sanki böyle şiddetli bişe olmuş gibi oluyor bişe olmamıştır merak etme zühtü hocaya yinede muaynede sor ama bana göre bişe olmamıştır çünkü muaynede felan zühtü hoca baya elleriyle muayne felan yapıyor olsa öyle bişe yapar mı kemiklere elleriyle bastırıyor felan senin çarpmandan bişe olmamıştır . Biz çok tedirgin oluyoruz takma kafanı

İnşallah sekerim ya benimde alçım c.yitesi cıkacak insallah bir suprızle karsılasmam

ozyyy dün kardeşinle tanıştık çok tatlı maşallah burnu şimdiden çok güzel görünüyordu güle güle kullanın :)

İnşallah sekerim ya benimde alçım c.yitesi cıkacak insallah bir suprızle karsılasmam

yok tatlım bişe olmaz endişeye gerek yok bende halen yamukluk var çarpmayla alakası felanda yok hatta herkesin genelde o yönde soru işaretleri var dün kardeşinlede konuştuk ödemlerden oluyormuş yamukluk varsada alçı çıkınca çarpmaya bağlama yani :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…