Saç Rengi ve Saç Boyama Acilll yardım istyorum yetişin kızlar...

yagi

Üye
Kayıtlı Üye
4 Ağustos 2012
9
1
16
İzmir
Merhaba saçım sayos altın karameldi ve dün koleston karamel kumral aldım boyadım ve saçım kestane oldu resmen yeşillendi
Şimdi ben tekrar iki kıtu sayos altın karamel alsam yarımda açık sarı karıştırsam içine açılırmı tekrar saçım lütfen yardım edin kafamda peruk var gibi resmen eşimde hiç beğnemei napmam lazım ?.?

canım yeşillenme için bi kaç öneri var aslında salçayla falan bir maske yapıyorlar tam tarifini bilmiyorum. hemen boyamak istemiyorsan o tarifi araştır.. forumda görmüştüm bende.. ama yok beklemem hemen boyucam dersen altın tonlar sarı tonlar yeşili coşturur bildiğim kadarıyla.. daha çok fındık kabuğu tonları ile kapatabilirsin.. en azından yeşermeyi alana kadar kullan sonra yine istediğin renge dönersin..

Komple yeşil değil canım az bişi ben dikkat edince fark ediyorum saçımın rengi koyulaştı çok kötü bi hal aldı bukadar koyu nasıl oldu anlayamadım bil şok oldum yıkanınca çnkü kutudaki renk le hiçbir alakası yok benzemiyo bile koleston karamel kumraldı kutu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…