Acilll yardim lutfen :((

bmeleekk

Canım Kızım Sudenil ❤
Kayıtlı Üye
13 Ocak 2015
207
50
43
33
Merhaba 14+4 haftalik hamileyim son bi haftadir ve suan hala devam eden kasik agrilarim var onceleri hic yoktu agri kasiklarimdan bacaklarima ordan da bel kismima bobreklerime geciyor ayaklarim surekli soguk bi turlu isinmiyor kasilma oluyomus gibi hissediyorum ama bilmiyorum En kotusu de bacaklarimda olan agri yasayanlar var mi :(

Merhaba bahsettiğin ağrı biraz rahin genişlemesi ağrısı biraz da üşütme ağrısı gibi geldi bana, ayaklarının altına sıcak su koy ve kat kat çorap giy gerekiyorsa bir şekilde ısıt, böbrek ağrıların bir nebze azalır, ama kasık ağrıların normal geldi bana bende de hala oluyor inan :) Ama çok kafana takıyorsan doktorunu ara bi derim, sağlıklı doğumlar olsun inşallah

Merhaba bahsettiğin ağrı biraz rahin genişlemesi ağrısı biraz da üşütme ağrısı gibi geldi bana, ayaklarının altına sıcak su koy ve kat kat çorap giy gerekiyorsa bir şekilde ısıt, böbrek ağrıların bir nebze azalır, ama kasık ağrıların normal geldi bana bende de hala oluyor inan :) Ama çok kafana takıyorsan doktorunu ara bi derim, sağlıklı doğumlar olsun inşallah

Tesekkur ederim ama bilmiyorum olmuyodu hic bide benim hamilelik oncesi miyomum vardi dr um biliyo 3 gun once gittim bakti ama bi sorun yok bebek iyi dedi enfeksiyon olmasindan korkuyorum :(

Tesekkur ederim ama bilmiyorum olmuyodu hic bide benim hamilelik oncesi miyomum vardi dr um biliyo 3 gun once gittim bakti ama bi sorun yok bebek iyi dedi enfeksiyon olmasindan korkuyorum :KK43:
Bol bol su iç kendine limit koy 3 lt su iç, dediğim gibi sıcak tut kendini, korkma doktorun da olumsuz bir şey dememiş bak :)

Kasık ağrıların rahim genişlemesine bağlı olabilir bacaklar da dolaşıma bağlı ağrılar oluyor evet
benim de bacak ağrılarım çok oldu magnezyum başladık kasılmalar için şu an hafifledi.Ama yine için rahat etmezse bir doktorunu ara.

2 gun sonra randevum var bakalim daha detayli sorucam ayaga kalkinca kasiklarimda yani karnimin biraz altinda agri hissediyorum boyle tas gibi bebek 5.ci ayda yukari dogru cikacakmis oyle demisti dr um bakalim cinsiyeti de ogrenicem insallah soylemiyor ama gerci

Evet hamileliğin ilerledikçe yukarı çıkıyor az kalmış randevuna da dinlen bol bol .Ağır kaldırma çok eğilme çok ta evham yapmamaya çalış. Ben cinsiyetini 16. hafta da öğrenmiştim gerçi 13. hafta da kıza benziyor ama demişti zaten :)

Benim dr um inatla soylemiyor 5 aydan once soylemem diyor devlet hastanesindeki dr da 13 haftalikken kordonu duz duruyo kkizlarin genelde oyle olur tahminen kiz olabilir falan demisti ama bakalim zorlicam yine bende cok kiz istiyorum hatta psikolojik sanirim butun belirtileri kiz diye yorumlar oldum :))

Benim dr um inatla soylemiyor 5 aydan once soylemem diyor devlet hastanesindeki dr da 13 haftalikken kordonu duz duruyo kkizlarin genelde oyle olur tahminen kiz olabilir falan demisti ama bakalim zorlicam yine bende cok kiz istiyorum hatta psikolojik sanirim butun belirtileri kiz diye yorumlar oldum :))

Benim ki zor bir gebelikti başta düşük tehlikesi vardı.O yüzden cinsiyete hiç odaklanamamıştım,yeter ki sağlıklı olsun benimle kalsın diye hiç aklımdan kız erkek geçirmemiştim.Ama kız olacağını öğrendiğim de çok sevindim :KK28:
Allah gönlüne göre versin önce sağlıkla inşallah.

İnsallah canim Allah hayirlisini versin saglikli olmasi en onemlisi tabi :)

Back
X