• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ACİLLL YARDIM LÜTFENN

NergisOz

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Eylül 2016
39
44
3
Direk konuya giriyorum. Eşimle son zamanlarda saçma sapan şeyler yüzünden kavga eder olduk. ufacık şeye bile tahammül edemiyoruz artık. son tartışmamıza anneside dahil olduktan sonra ben evi terkettim. ama eşimle konuştuk anlaştık niye böyle olduk diye eşim acaba nazarmı deyiyo falan dedi. bi kaç gün sonra eve döndüm. yani 4 saat önce. ve mutfağa gittiğimde ocağın üstünde yakılmış saç buldum. saçlar uzun yani büyük ihtimal benim. acaba gerçekten bize büyü falan yapılmış olabilirmi. boşanma derecesine geldik çünkü. nolur yardım edin. kimden yardım isticeğimide bilemiyorum :(

Büyü bilmem ne alakalı konular yasak öncelikle. Konunuzun açık kalmasını istiyorsanız onu kaldırın. Böyle şeylerle aranız bozulmaz. Ocağa da yemek yaparken falan saçınız düşmüş olabilir yani.

Direk konuya giriyorum. Eşimle son zamanlarda saçma sapan şeyler yüzünden kavga eder olduk. ufacık şeye bile tahammül edemiyoruz artık. son tartışmamıza anneside dahil olduktan sonra ben evi terkettim. ama eşimle konuştuk anlaştık niye böyle olduk diye eşim acaba nazarmı deyiyo falan dedi. bi kaç gün sonra eve döndüm. yani 4 saat önce. ve mutfağa gittiğimde ocağın üstünde yakılmış saç buldum. saçlar uzun yani büyük ihtimal benim. acaba gerçekten bize büyü falan yapılmış olabilirmi. boşanma derecesine geldik çünkü. nolur yardım edin. kimden yardım isticeğimide bilemiyorum :KK43:
Alıntı yapamıyorum sonra ki sayfalara lazım olur

sadece bir süreçten de geçiyor olabilirsiniz.
davranışlarını zi gözden geçirin.
karşılıklı değişikliğe gidin ve sakin kalın birbirinize karşı.
umarım halledersiniz en kısa sürede.
diğer konuya girmiyorum:)

Direk konuya giriyorum. Eşimle son zamanlarda saçma sapan şeyler yüzünden kavga eder olduk. ufacık şeye bile tahammül edemiyoruz artık. son tartışmamıza anneside dahil olduktan sonra ben evi terkettim. ama eşimle konuştuk anlaştık niye böyle olduk diye eşim acaba nazarmı deyiyo falan dedi. bi kaç gün sonra eve döndüm. yani 4 saat önce. ve mutfağa gittiğimde ocağın üstünde yakılmış saç buldum. saçlar uzun yani büyük ihtimal benim. acaba gerçekten bize büyü falan yapılmış olabilirmi. boşanma derecesine geldik çünkü. nolur yardım edin. kimden yardım isticeğimide bilemiyorum :KK43:
sanmam. yada böyle deneysel şeyler ile ugraşsanlara itaf edip saglamından bir iki cümle kur. o cumleler yerini bulur :D
aldırma.

bu büyücüler arasında bir tane de güzel insan yok mu bir büyüyle dünya barışını sağlasa, açlığı bitirse, küresel ısınmayı engellese...
işleri güçleri karı koca arasını bozmak :işsiz:
benim öyle özel güçlerim olsa en azından sayısalı tutturur kendime hayvan barınağı kurardım :halay:

Saçlar derken ne kadar miktar bi saç?

Ben de bazen ocağın üstünde görürüm saçımı. Cam ocak olduğu için belli oluyor hemen.

Benim aklima baska kadinin saci olabilecegi geldi:KK70:Bi iki taneyse ocaga dusmus olabilir.Sizin eve kimler girebiliyor ki gelip ocakta buyu yapsin
bak mumkun. mesela ben annemlere gittigimde eşimde annesi kendi evine yalnız kalmasın diye bize getirmiş. bana da söylemedi. kaldı ki söylemesine de gerek yok. ama kv mi hiç sevmem ama oglu sonucta neyse... ve kv cigim inanılmaz pistir. tabak yeniden kullanılacaz cok kirli degil diyip rafa kaldırır yıkamadan.
yada yemek yapacaksa elini herşeye sürer o eller ile yıkamadan tabak canak çömlek cıkarır sofrayı kurar, dolabı acar, sacı her yere düşer, buzdolabının içine kadar sac vardır. filan. ve tabi ben döndügümde eve geldigini anladım :D neyse tum evi kırklayarak temizledim.
konu sahibinde böyle birşeyi olabilir.
atıyorum adam yemek temizlik için birinden rica etti ise kv kardeşi veya gundelikci kadın filan belki oradan geldi kıl. ?

Back
X