Acilll yardım testim neden böyle oluyor

Farmasi 4343

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
9 Ağustos 2022
165
32
28
26
Arkadaşlar 1 haftadır hamile olduğumu öğrendim ama hastanede tahlil felan yapmadım sadece evde testlerle takip ettim bu sabah test yaptım 2 çizgide net bir şekilde ortaya çıktı akşam oldu tekrar bakayım dedim bir tuhaf oldu bu durumu yaşayan var mi

Fotoğraf paylaşmamışsınız

Evde tekrar tekrar yaparak bir sonuç alamazsınız. Kan vererek kan değerinden takip yapmanız gerekiyor.
Bir tuhaf oldu derken ne demek istiyorsunuz?

Eklentiler

• IMG-20240305-WA0007.webp
    IMG-20240305-WA0007.webp
    5,3 KB · Görüntüleme: 138
Evde tekrar tekrar yaparak bir sonuç alamazsınız. Kan vererek kan değerinden takip yapmanız gerekiyor.
Bir tuhaf oldu derken ne demek istiyorsunuz?
Sürekli kimyasal gebelik geçirdiğim için takip edeyim dedim evede

Eklentiler

IMG-20240305-WA0007.webp
    5,3 KB · Görüntüleme: 124
Arkadaşlar 1 haftadır hamile olduğumu öğrendim ama hastanede tahlil felan yapmadım sadece evde testlerle takip ettim bu sabah test yaptım 2 çizgide net bir şekilde ortaya çıktı akşam oldu tekrar bakayım dedim bir tuhaf oldu bu durumu yaşayan var mi

Eklentiler

IMG-20240305-WA0007.webp
    5,3 KB · Görüntüleme: 122
Test dağılmış gibi. Çizgide göremedim. İlk yaptığınızda siz gördünüz mi çizgiyi? Beklediği içinde dağılmış olabilir

Sürekli kimyasal gebelik geçirdiğim için takip edeyim dedim evede
Test bozuk veya fazla damlatmışsınız. Başka test yapın. Ama dediğimiz gibi sürekli evde test yapmanın bir anlamı yok. Pozitif çıkmışsa tamam, kana geçin artık. Veya bir süre bekleyin öyle baktırın veya doktora gidin.
Sürekli kimyasal geçiriyorsanız bir doktora gidin bunun bir sebebi olmalı. Tedavi olmalısınız

Test bozuk veya fazla damlatmışsınız. Başka test yapın. Ama dediğimiz gibi sürekli evde test yapmanın bir anlamı yok. Pozitif çıkmışsa tamam, kana geçin artık. Veya bir süre bekleyin öyle baktırın veya doktora gidin.
Sürekli kimyasal geçiriyorsanız bir doktora gidin bunun bir sebebi olmalı. Tedavi olmalısınız
Egerki bu da kimyasalsa 5 olacak gittim hastaneye çok kere ama bir sorun yok normal diyip gonderdiler

Fazla damlatmışsınızdır akıntı belirtisi varmı sizde bende kanama oldu ama az az ve bir buçuk gün sürdü şuan sıfır akıntı hatta kuru bayaa

Back
X