Acilll yardım

Ne biçim laboratuvar anlamadım ki nasıl yanlış çıkarırlar onu onaylayan biokimya uzmanı bakmamış mı kan tekrarlanmamış mı, bi kere çok stres yapmışsın kuzum belki ondan gecikmiştir eğer doktorun ultrasonla baktıysa rahimde kist yoksa temizse bekle biraz daha olmazsan test yap yine negatifse tarlusal gibi adet söktürücü kullan
Doktor yazdı ilacı ama gebelik olmadığını kesinleştirmek istiyorum sonra kullanicam çünkü kafam karıştı gebelik varmı yokmu belirsiz doktor çok çelişkili konuştu

Doktor yazdı ilacı ama gebelik olmadığını kesinleştirmek istiyorum sonra kullanicam çünkü kafam karıştı gebelik varmı yokmu belirsiz doktor çok çelişkili konuştu
Tarlusal da progestan olduğu için gebeysen düşük yapmaz değilsen adet olursun başka bi yerde tekrar kan ver yoksa kullan ilacı

Hayir canim ikinci yumurtlama diye bir sey yok ki. Sen hamile oldugunu dusunuyorsun o sebeple adetin gelmiyor. Rahmin kalinlasmasi demek adet olacaksin demek. Once hamile olmadigini kabul etmen lazım. Kabul et ki her sey olmasi gerektigi gibi saglikla devam etsin gelecek ay ovulasyonun gerceklessin. Rahmin su an kalın. Kalin rahme bebek tutunamaz. Adet öncesi Karnimizin sisme sebebi de rahmin kalinmasmasi. Simdiye kadar coktan testte cikardi. Kendinizi rahat birakin. Adetiniz gelsin. Cunku bebek henuz yok.
Testlerimde tuhaflık olduğu için kafam karıştı 3. günde test yaptım negatifti 5.günde kan testi yaptırdım 0.3 çıktı 7.gunde kan testi yaptırdım 1050 çıktı aynı gün idrar testi yaptım negatifti doktor kan testtinde sorun olabilir dedi yeniledi 8. Günde 0.24 çıktı 12. Gundeyim şuan artık bıraktım olursa olur diye ama dün gece ilişkide yumurtalık ağrım olunca tekrar kontrole gitmeyi düşünüyorum

Testlerimde tuhaflık olduğu için kafam karıştı 3. günde test yaptım negatifti 5.günde kan testi yaptırdım 0.3 çıktı 7.gunde kan testi yaptırdım 1050 çıktı aynı gün idrar testi yaptım negatifti doktor kan testtinde sorun olabilir dedi yeniledi 8. Günde 0.24 çıktı 12. Gundeyim şuan artık bıraktım olursa olur diye ama dün gece ilişkide yumurtalık ağrım olunca tekrar kontrole gitmeyi düşünüyorum
Kimyasal gebelik diye bir sey var. Hcg bu sekilde cikiyor ama gebelik olmuyor. Su anda test yapsaniz yine negatif cikar. Cunku adet olacaksınız. Rahminiz kalinlasmis. Bebek tutunamaz. Tutunmus olsaydi kalin olmazdi. Simdiye çoktan hcg belli olurdu.

gec yumurtlamis olabilirmisiniz gecen ay bende oyle idi。ovulasyonla takp ettigim icin gec yumurtlama oldugunu bildim

Kimyasal gebelik diye bir sey var. Hcg bu sekilde cikiyor ama gebelik olmuyor. Su anda test yapsaniz yine negatif cikar. Cunku adet olacaksınız. Rahminiz kalinlasmis. Bebek tutunamaz. Tutunmus olsaydi kalin olmazdi. Simdiye çoktan hcg belli olurdu.
Evet yaptım ve negatif oldu emin oldum şuan gebelik yok ve kasıklarım ağrıyor inşallah adet olucam gibi hissediyorum yordu valla beni şu 12 gün olsun artık rahatlım

pamuk musun nesin pamuk musun nesin lutfen yanlis yonlendirmeyelim. Rahim kalinlasmasi hem adet olma ihtimalini hem de gebelik ihtimalini gosterir. Yani 2 durumda da rahim kalinlasir.
2. Si nadir de olsa 1 adet donemi icerisinde 2 kez yumurtlanabilir

Back
X