acilll yardım

Siz öğretmensiniz. Karşınızdaki insanın net bir meslek sahibi olmayışı sorun olmuş ailenizde.
Bu fikir ile yürüyen anne babanın fikri değişeceğini sanmıyorum. Fazla üstelerseniz siz kaçarsınız diye korkarlar belki o zaman ikna olurlar. Bazı aileler çok takılıyor para mevzusuna. Çevredekiler övünüyor ya falancanın damadı doktormuş , falancanın oğlu mühendis gibi. Sonra herkes doktor gelinler , öğretmen damatlar , asker çocuklar falan istiyor.
Ne fakir düşünce.

Kaçmak nedir ya? öğretmen birinin son çare olarak bile bunu düşünmemesi lazim .

İs ve okul derken 7 senedir baska sehirlerde yasiyoruz ailemle ama ben hep gelinligimle evden cikmak istedim 3 senedir bunun icin ugrastik babam zaten kabul ediyo ama annem kabul etmiyo bi turlu tam ikna ettik 1 ay sonra istemeye gelceklerdi yasadigim yerden bi tanidik annemi aramis bizde bi arkadasimiza yemege gitmistik bunlar ayni evde kaliyolar senin evlendirmene gerek kalmamis demis oyle olunca bu sefer butun ailem olmaz bu is dedi aciklama yaptik arkadasin evinide biliyolar orda kalmamiz imkansiz ama simdi ya o ya ben diyo annem
Bir anne kizinin bi adamla ayni evde yasadigini duyunca evlendirmeye calisir bence ayirmaya degil.. Bu iste bi is var

Merhaba arkadaslar ben araniza yeni katildim ben bir öğretmenim sevgilim ise serbest meslek 6 yildir çikiyoruz ailemn rizasini almaya calisiyoruz fakat annem her seferinde bi bahane bulup istemedigini soyluyo biz birbirimizi seviyoruz ama aileme bunu anlatamiyoruz ve artik o kadar çıkmazdayımki inançsiz olsam intihar ederdm kaçmak son çareydi benim için sanirim kaçıcam önerilerinizi merak ettim ne yapmaliyim bilmiyorum lutfen yardim edin
Kimse için ana mı baba mı üzemem şahsen ben üzmem, kıyamam bu yaşa kadar getirmişler beni geceleri gündüzleri evlatları olmuş, ana baba gibi yar var mı ? Bir konuları oku bakalım en iyi denilen kocalar neler yapıyor, nasıl canavarlaşıyorlar. Neden istemedikleride çok önemli ahlakını mı beğenmiyorlar, işini gücünü mü?

Bana kalirsa sevdigin adama saril ve birakma .. Ask birazda fedakarlik degil midir kucaklarina bi torun ver dayanamaz yrniden kanatlarini gerer ailen uzerine . hersey meslek para mal mulk degil bazi seyler yasanmak ister yasa sevgini sikica tut birakma . ailen senin mutlulugunu isteseydi memur olup olmadigina bakmaz fukara birine de verebilirdi seni . insanlar mesleklerine gore mi evlilik yapacak allahimm yaa..

Bir anne kizinin bi adamla ayni evde yasadigini duyunca evlendirmeye calisir bence ayirmaya degil.. Bu iste bi is var
İste bizimde anlamadigimiz konu bu7 senedir ailemden ayri yasiyorum bi kere gelmediler yanima memur olduklaei icin ataninca annem gelsi 1 hafta kaldi geri gitti bidaha gelmedi ama sevgilimle 3 sene ayni yerde yasadik istesek zaten ayni evde kalirdik ataninca saolsun her ay geldi 25 saat yolu geldi sabah yanima gelsi aksam 25 saati geri dondu

Merhaba arkadaslar ben araniza yeni katildim ben bir öğretmenim sevgilim ise serbest meslek 6 yildir çikiyoruz ailemn rizasini almaya calisiyoruz fakat annem her seferinde bi bahane bulup istemedigini soyluyo biz birbirimizi seviyoruz ama aileme bunu anlatamiyoruz ve artik o kadar çıkmazdayımki inançsiz olsam intihar ederdm kaçmak son çareydi benim için sanirim kaçıcam önerilerinizi merak ettim ne yapmaliyim bilmiyorum lutfen yardim edin
Serbest meslek derken esnaf yani kendi iş yeri var değil mi?

kaçma gibi bir duruma düşme sakın.
benim ablam da kaçarak evlendi.
ailesini değil şimdi ki eşini seçti.
ailenin yerine koy kendini bir de ?
senin evladın seni değil de bir başkasını seçiyor.

bu çok kötü bir şey.

he ablamı derseniz ablam şükür şanslı olanlardandı.
ama herkes şanslı olamıyor maalesef..

Back
X