- 26 Kasım 2012
- 6.157
- 2.858
- 198
- Konu Sahibi sevdasinemalarda
-
İyi geceler arkadaşlar
Benim sorunum göz altı torbaları ve morluk
Bunun için bir göz altı kremi almak istiyorum
Tavsiyelerinize ihtiyacım var
nacizane ; )
Bence bir cildiye doktoruna gitmelisin, cildine en uygun kremi tavsiye edecektir.
Aciliyet nerde anlamadım???
Almaya gidicem gitmeden bilgi almak istedim o yüzden acill
Sade kahve yap,afiyetle iç ve telvesini soğutup gözaltına maske yap.En acil bunu söyleyebilirim.Uykun kaçabilir tabii:)
O kadar gözaltı kremi kullandım hep geçici çözüm oldu benim için,poşet çayları demlendikten sonra göz altı torbalarıma koyuyorum mis gibi oluyor yarısı gitti torbaların öneririm.
Goz alti morluklari.karacigerden ssebepde olabiliyor diye aklima geldi oyle birsey okudum sanki istersen bir doktora git ama bitkisel seyler de dene derim Ibrahim.saracoglunun gozalti morluklariyla.ilgili bir yagi vardi soguk pres.olanlardan incir.cekirdegi,nar cekir degi ya da uzum.cekirdegi yagi hangisi.bilemedim ama yazayim.dedim
Ya akşam akşam kafaya taktım bir iki kişi söyleyince
Bir iki gözaltı tavsiyesi alayim dedim ama burda konu acanın taslandigini unutmuşum şimdi hatırladım
Ama ben ciddiyim,araştır istersen kahvedeki kafein iyi geliyormuş.Ben de bazen yapıyorum.
Bir de buzadolabında kaşık bekletiyorsun,soğuk kaşıkları gözüne pres yapıyorsun.Bu da iyi geliyor.
Rica ederim canim.benim.kendi.sitesinde var soguk pres yag kullanilmasini tavsiye ediyor en dogrusu olaniymis tek vir yag ama hangisi hatirlayamadim bir arkadasta yazmis sen google.ibrahim.saracoglu gozalti morluklari yaz ya da mail.at detayli bilgi verirlerSağol cnm
Tarifmi yapılıyor
yag mi satılıyor
morluklar için ben son dönemde üzüm çekirdeği yağı kullanmaya başladım bi kaç haftadır
baya azaldı gibi pahalı da değil bi deneyin isterseniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?