Acilll yardım

sevdasinemalarda

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Kasım 2012
6.157
2.858
198
İyi geceler arkadaşlar
Benim sorunum göz altı torbaları ve morluk
Bunun için bir göz altı kremi almak istiyorum
Tavsiyelerinize ihtiyacım var
nacizane ; )

Goz alti morluklari.karacigerden ssebepde olabiliyor diye aklima geldi oyle birsey okudum sanki istersen bir doktora git ama bitkisel seyler de dene derim Ibrahim.saracoglunun gozalti morluklariyla.ilgili bir yagi vardi soguk pres.olanlardan incir.cekirdegi,nar cekir degi ya da uzum.cekirdegi yagi hangisi.bilemedim ama yazayim.dedim :KK45:

Goz alti morluklari.karacigerden ssebepde olabiliyor diye aklima geldi oyle birsey okudum sanki istersen bir doktora git ama bitkisel seyler de dene derim Ibrahim.saracoglunun gozalti morluklariyla.ilgili bir yagi vardi soguk pres.olanlardan incir.cekirdegi,nar cekir degi ya da uzum.cekirdegi yagi hangisi.bilemedim ama yazayim.dedim :KK45:

Sağol cnm
Tarifmi yapılıyor
yag mi satılıyor

Ya akşam akşam kafaya taktım bir iki kişi söyleyince
Bir iki gözaltı tavsiyesi alayim dedim ama burda konu acanın taslandigini unutmuşum şimdi hatırladım :KK70:

Ama ben ciddiyim,araştır istersen kahvedeki kafein iyi geliyormuş.Ben de bazen yapıyorum.
Bir de buzadolabında kaşık bekletiyorsun,soğuk kaşıkları gözüne pres yapıyorsun.Bu da iyi geliyor.

Sağol cnm
Tarifmi yapılıyor
yag mi satılıyor
Rica ederim canim.benim.kendi.sitesinde var soguk pres yag kullanilmasini tavsiye ediyor en dogrusu olaniymis tek vir yag ama hangisi hatirlayamadim bir arkadasta yazmis sen google.ibrahim.saracoglu gozalti morluklari yaz ya da mail.at detayli bilgi verirler

Back
X