- 31 Mart 2020
- 36
- 8
- 1
- 33
- Konu Sahibi merveyilmazzz
-
Ama normalden baktı karından baktı yani ordan da gözükür müydü ? Bir de geç döllenme diye bir şey var o olmuş olabilir mi ?Hamilelik olsa söylerdi doktorun hatta ihtimal oldugunda bile belirtir doktor rahim kalınlaşmış olabilir der gün verir yine gelmeni ister o gün ama sana yok dediyse yoktur ki son ilişki tarihin 8 mart ise şimdi baya bebek oluşmuş olurdu görünmemesi imkansız yani yok dediyse doktor yoktur
Karından baktı doktor ultrasonla. Görünmeme ihtimali olabilir mi ?Evet vardır hamilelik, kesin saklanmıştır bir yere iyice baktımı iyice doktor usg den. Gözünden kaçmıştır belki
2 aydır oluyorum ama günü azaldı. Yerleşme kanaması olabilir mi sizce ? Bilgisizim bu konuda kusura bakmayınZaten adet olmussun ne hamileligi?
Yerlesme kanamasi lekelenme seklinde olur. Adet gibi degil yani. Simdiye kadar varsa gorunurdu usgde zaten. Stres yapma olucak elbet gecikme ondan oluyor2 aydır oluyorum ama günü azaldı. Yerleşme kanaması olabilir mi sizce ? Bilgisizim bu konuda kusura bakmayın
Eger yakın zamanda ilişki olduysa onu bilemeyiz ama karından bakılması falan fark etmez cihaz rahim kalınlıgını ölçüyor yani önceki ilişkiden olsa belli olurdu illaki doktorun söylerdi yani bu ayı degerlendirmeye odaklan bence ovulasyon testi ile yumurtlamanı takip edebilirsinAma normalden baktı karından baktı yani ordan da gözükür müydü ? Bir de geç döllenme diye bir şey var o olmuş olabilir mi ?
ben de hamileyim hamileyim desem gerçek olur mu acabaHamile değili hamile değilim diye tekrar et sende inanıcaksın bak adet olmuşsun ultrasonda bakılmış daha ne olsun
Ah kuzum ben onu denedim olmuyor malesefben de hamileyim hamileyim desem gerçek olur mu acaba
Ah kuzum ben onu denedim olmuyor malesef
Ahh ah valla al benden de okadaraynen
her ay bata yaklaştıkça belki hamileyimdir diye umutlanmaktan sıkılanlar derneği kuralım
Peki karından bakılanda da gözükür müydü ? İnternette en erken 6. Haftada bekli olur yazıyor...Hamilelik olsa söylerdi doktorun hatta ihtimal oldugunda bile belirtir doktor rahim kalınlaşmış olabilir der gün verir yine gelmeni ister o gün ama sana yok dediyse yoktur ki son ilişki tarihin 8 mart ise şimdi baya bebek oluşmuş olurdu görünmemesi imkansız yani yok dediyse doktor yoktur
Benim canımı sıkan gün azalması da değil karnımdaki şişliğin batmanım bir türlü geçmemesi... doktor karından baktı ultrasonla ve internette 6. Haftada gözükür diyor gözükmemiş olabilir mi ?Kaç yaşındasın merak ettim. Artık bu devirde çocuklara sorsan bilir. Hani hiç mi bilgin yok. 2 aydır adet görüyorsun. Doktor usg den bakmış hamile değilsin demiş. Hani daha nasıl seni ikna edebilirler hamile olmadığını bilemedim. Stres yaptığın için adetin geç yada erken gelmiş olabilir. Günü de stresten azalabilir.
2 ay boyunca da devam etmez yerleşme kanaması değil mi ?Yerlesme kanamasi lekelenme seklinde olur. Adet gibi degil yani. Simdiye kadar varsa gorunurdu usgde zaten. Stres yapma olucak elbet gecikme ondan oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?