acilll yardiminii bekliyrm

meliseee

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Aralık 2015
2
0
1
33
slm arkadslr yeni katildim araniza
15 aylik evliyim kasim ayindan itibaren korunmuyrm. kasim ayinda beklentim vardi ama olmadi malesef cok heyecanliydm adetime 2gun kala kan testi yaptrdm 0.100 cikmisti 2 gun sonra tam gunmde adet oldum. calismalara devam ettim yuksek gunlere falan dikkat ettim hep 28 inde yine adetimi bekliyrmdum ama malesef olmadm suan tam 25 gun gecti hala olmadm kan testi yaptrdm bgn 1.20 cikti tesk sonucm
ben bu hicten hic bisey anlamadm boyle durumla karsilasanlar varmi
ben gunu gunune adet olan birisiyim ultrasonda bile.muayene oldm doktor hic bir sorunun yok dedi adet olmama bi neden dahi soyleyemedi
boyle durumla karsilasip hamile oldgunu ogrenen varmi yoksa ben ilkmiyim

bu arada adet olmayinca bir hagta sonra yine kan testi yaptrmstm 0.100 cikmsti yine 25 inci gunmde 1.20 cikti

merhaba, döllenme olduktan 10 gün sonra mutlaka kanda beta hcg hormunu yükselmeye başlıyor. Dolayısıyla kan testi kesin bir sonuç canım. Ancak korunmayı bıraktıktan sonra çok düzenli regl yaşayanlar bile biraz düzen değişimi yaşayabiliyor. Ancak seninki çok uzun bir süre. Neredeyse bir sonraki reglin gelmiş. Aklıma gelen diğer bir durum geç yumurtlama yaşamış olman ve dolayısıyla geç döllenme olması. Sana tavsiyem son bir kan testi daha yaptırıp, duruma göre bir kez daha doktora gitmen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…