Bebek Beslenmesi acilll yardımmm!!!

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

safa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Şubat 2011
25
0
36
Antalya
arkadaşlar 2 ay 3 haftalık erkek bebegim var kolik bir bebek devamlı gaz sancıları var 1 ay emzirdim sütüm yok denecek kadar azdı ne denediysem olmadı((duydugum laflarda cabası tabi mamada yedi...sonra ne kadar zorladıysam emziremedim mamayıda devamli bıkıyor yeni mamalar deniyorum...hala sütüm damla damla var acaba ümit kalmadımı artık sütüm olmazmı???benim gibi caresiz olanlar varmı arkadaşşlar???

devamlı mama değiştirmek bebeğin sindirim sistemi için sağlıklı değil. bıkıyor demişsin de bebişin onu ayırt edecek kadar büyük değil henüz, yemek istemediği zamanlarda doymuş olma ihtimalini de gözönünde bulundur bence. gazlı bebekler için aptamilin conformili var, sindirimi daha kolay. ama tabi yine en iyisi senin sütün.
3 aydan sonra gaz sancılarında ciddi azalma oluyor. 1 ayınız kalmış, biraz daha sabretmeye çalış cnm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…