Sendedemi polikistik over sendromu var canımBilemiyorum ama kullanılıyor diye biliyorum inofolic combi yi bende kullanıyorum. Vitamin içeriği tamamen .. Her zaman kullanılması lazım ztrn
MaalesefSendedemi polikistik over sendromu var canım
Kaç ay kullanman lazım bana 3 ay dediMaalesef
Çok teşekkür ederim sendeki kullanıyorsun canımtabi ki kullanılıyor devam :)
evet canım ınofolıc combı gebelik düşünmeye başladığımda kullandım kendim bilmiyordum polikistik olduğumu. 7 ay olmayınca doktora gittim pko var dedi 3 ay kullan kontrole gel bu arada da hamile bile kalabilirsin demişti :) eşimden dolayı bebiş olmadı bizim .Çok teşekkür ederim sendeki kullanıyorsun canım
Doktor bana kullan dedi eş odaklı ilerleyelim dedi eşimede bakıcaklar ben 1 buçuk senedir evliyim deniyoruz ama olmadı baya doktor değiştirdim en son pko var dendi bakalım bu ilk ayım yeni başladım sonucu ne olur bilmiyorum inşallah ikimizinde kucağını doldurur yarabbimevet canım ınofolıc combı gebelik düşünmeye başladığımda kullandım kendim bilmiyordum polikistik olduğumu. 7 ay olmayınca doktora gittim pko var dedi 3 ay kullan kontrole gel bu arada da hamile bile kalabilirsin demişti :) eşimden dolayı bebiş olmadı bizim .
yani aslında hep mi öyle oluyor bilmiyorum ama keşke bize bunları yap demeden sperm testi yapsalar devlette bedavaDoktor bana kullan dedi eş odaklı ilerleyelim dedi eşimede bakıcaklar ben 1 buçuk senedir evliyim deniyoruz ama olmadı baya doktor değiştirdim en son pko var dendi bakalım bu ilk ayım yeni başladım sonucu ne olur bilmiyorum inşallah ikimizinde kucağını doldurur yarabbim
Ben kendim aldım canım pko lulara göre tamda bu vitaminKaç ay kullanman lazım bana 3 ay dedi
Adetim düzensizdi şöyle düzensizlik oluyo ayın 1 de olmam lazım 1-2 gün aksıyo ondan başka sıkıntım yok doktor bir dahaki ay adetin 2.günü gel dedi bakalım dedi bakalım gidicem eşiminde örnek vermesi lazım nasıl yol izlicez bakalım ama herkes hamile kalırsın diyo ilaçları kullan diyolaryani aslında hep mi öyle oluyor bilmiyorum ama keşke bize bunları yap demeden sperm testi yapsalar devlette bedavaadetlerin nasıl peki düzenli mi? benim düzenliydi ovulasyon testiyle hep piki de yakalamama rağmen olmayınca anladım bi sorun olduğunu kendim zorladım eşimi gitti laboratuvara örnek verdi. o doktora da bir daha gitmedim inşallah canım çok güzel olur sonu kavuşursun bebişine rabbim yardımcımız olsun hepimizin
Peki hamile kaldın mı ?Ben kendim aldım canım pko lulara göre tamda bu vitamin
Daha yeni kullanıyorum canım 2. Asilama için bekliyorum suanPeki hamile kaldın mı ?
İnşallah hamile kalırızDaha yeni kullanıyorum canım 2. Asilama için bekliyorum suan
Amin ınsaallahİnşallah hamile kalırız
Tatlı yiyebiliyomusun doktor bana yasakladıAmin ınsaallah
Doktorum sadece yemene icmen dikkat et dedi. Ben kendi arastirmalarimla şekeri kestim tatlıyı azalttım biraz ve yürüyüş yapmaya gayret ediyorum.Tatlı yiyebiliyomusun doktor bana yasakladı
Demekki değişiyor kişiden kişiye göre bakalım sonucumuz ne olucak inşallah dualarımız kabul olur 3 aylardaDoktorum sadece yemene icmen dikkat et dedi. Ben kendi arastirmalarimla şekeri kestim tatlıyı azalttım biraz ve yürüyüş yapmaya gayret ediyorum.
Amh ve lh değerim yüksek.
Kilom yok aslında tam tersi ama yağ oranı yüksek demekki
Amin ins..Demekki değişiyor kişiden kişiye göre bakalım sonucumuz ne olucak inşallah dualarımız kabul olur 3 aylarda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?