Acillll bakın lütfen

Seymaasmin

Sabır Şükür Dua 🤲
Kayıtlı Üye
8 Haziran 2020
612
222
53
27
Kızlar bi anda sıkışık idrarla uyandım çok afedersiniz idrarı ağrılı yaptım bittikten sonra kalktığımda hala sıkışık gibiydim tekrardan yapıyım dedim pembe renkte kan aktı ve hem vajinada hem alt kasığımda ağrı oldu 15 dakika sonra tekrar idrara gittiğimde yine aynı şekilde ağrılı oldu ve ardından adet gibi kanama oldu bu defa kırmızıua döndü adetim biteli 1 hafta okdu şuan çok korkuyorum virüs nedeniyle gidemiyorum bu durumu yaşayan varsa lütfen cevap yazsın korkuyorum ağrım hala var ve hala sıkışık gibiyim

Doktora git bence enfeksyon olabilir usutmus olabilirsin. Mecbur kalinca onlemlerimizi alip gidiyoruz hastaneyee bu virusle yasamaya adapte olacaz bir sekilde.

Enfeksiyon bende öyle oldum açıdan oldum soğan suyu içtim bir iki hafta hiç birşeyin kalmadı

Ben zaten 1 haftadır başlamıştım 8. Günde oldu bu devam ediyorum içmeye seninki kaç günde geçti
Cnm benim çok kötüydü enfeksiyon ilacı içtim şiddetli enfeksiyon giderici bir işe yaramadi ben iki hafta içmiştim sanırım İbrahim Adnan Saraçoğlu beyin kurlerine bakabilirsin enfeksiyon giderici karnıbahar var şuan yok sanırım başka cozumlerede bakabilirsin soğanın kabugunu içmiştim ben yalnız kabuğu yikiyip iki bardak suda üç dört dk sıcak ictim

Önlemini alıp gitmelisin canım kötü bir dönemden geçiyor olsakta bazen acil durumlar oluyor geçmişolsun umarım kötü bişey yoktur

Bende kabuğuyla birlikte kaynatıp içiyorum anladım teşekkür ederim bakıcam Allah razı olsun

Önlemini alıp gitmelisin canım kötü bir dönemden geçiyor olsakta bazen acil durumlar oluyor geçmişolsun umarım kötü bişey yoktur
Ağır enfeksiyon geçirdiğimi söyledi canım gitti hem kanda hem idrarda çıktı ve saçmalıkta şu sadece bir tane toz ilaç verdi gece yatmadan iç yat diye onu içtim yine ağrılarım var çok saçma bi şekilde bir günlük ilaçla gönderdi beni ya

Teşekkür ederim bu arada

Eşin nöbetçi eczaneden şase alsın tek dozluk

Çok geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…