- 4 Nisan 2016
- 257
- 125
- 18
- Konu Sahibi duygusalannee
-
Bat 13 eylül az önce bi test yaptım ikinci cizgi hafif gözüküyor gibi sizce hamilemiyim lütfen cevapp
Hemen çiktı canımKaç dk da çıktı hayalet çizgi
Çokk cok sagol canım inşallahhhhEvet hafif bi silik cizgi var canim :) yarin sabah ilk idrarinla yap insallah dahada belirgin cikar gözün aydin :)
Sabah tekrar yapicam canım ama simdi sizlerde görüyormusunuz diye merak ettim hayırlısıyla vardır inşallahhEvet canım. Çizgi görünüyor yarın tekrar uygula hayırlısı olsun inşallah
Ayyy canımm inşallah vardır sağollGözünaydin canım hamilesin sağlıkla kucağına al inşallah. .
Cizgi görunuyor kan testi yptr ins vardir bnmde bat 11 eylul ama bugun adet oldum bu ayda olmadiBat 13 eylül az önce bi test yaptım ikinci cizgi hafif gözüküyor gibi sizce hamilemiyim lütfen cevapp
Canım benim inşallah...hayırlısıyla sende çok beklemezsin inşallahhh...bu arada ben bu ay klomen kullandımCizgi görunuyor kan testi yptr ins vardir bnmde bat 11 eylul ama bugun adet oldum bu ayda olmadi(
Sagol canm ins ise yariyor galiba kan testi ne zmn ypcksn cnm ins bebis vardrCanım benim inşallah...hayırlısıyla sende çok beklemezsin inşallahhh...bu arada ben bu ay klomen kullandım
Canım yarın gidicem kan testi icin..allahım aratmasın hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsinSagol canm ins ise yariyor galiba kan testi ne zmn ypcksn cnm ins bebis vardr
Amin ins vardr bebisCanım yarın gidicem kan testi icin..allahım aratmasın hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin
Canım bugün yapmam zor yarın sabah idrar testini tekrar yapicam yine çizgi görürsem kan testine gidicem inşallah vardır canım çok sağolcanım merhaba ınsallah guzel haberlerın olur evet cok azda olsa cızgın var canım ; RABBIM kucagına almayı nasıp etsın ınsallah. yarın bır daha test yap ve cok beklemeden acılde kan ver dedım.1,5 -2 saate cıkıyor sonuclar
Ayy canım hamilesin inşaAllah çok sevindim MaşaAllah ne güzel yaa hayırlısı olsun inşaAllah canımm :)Bat 13 eylül az önce bi test yaptım ikinci cizgi hafif gözüküyor gibi sizce hamilemiyim lütfen cevapp
Canım yarın gidicem kan testi icin..allahım aratmasın hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin
Canım bende bugün yaptım sol tarafta batma vardı bata 3 gün var ama yapayim dedim silik çizgiyi gördüm yarın sabah tekrar deniycem sonra kan testine gidicem inşallah hayırlı haberlerle dönerimBenim de bat 14 eylül bu ay farklı hissediyorum zor duruyorum test yapmamak için ama çokta korkuyorum tek çizgi çıkacak diye sabredicem inşaAllah bat ta gelmezse yaparım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?