- Konu Sahibi fallinlove
kardeşim benden 4 yaş küçük yani 18 yaşında ve biz abla kardeş değilde arkadaş gibiyiz..ama bu durum beni bazen mutlu ediyor bazen size canımı sıkıyor.çünkü kendisi bencil ve bilmişlik huyu var.ve ayrıca sanki ben değilde o benim ablammış gibi çok güzel de hakaret edip küfür edebiliyor..!!ben kavga etmekten ve konu uzatmaktan nefret ederim o yüzden bunlara hiç sesimi çıkarmıyorum.bazen uyarıyorum sadece ama yinede değişmiyor..ne zaman biir konuda doğru olanı söylesem itiraz edip kendini haklı çıkarıp kendi doğrularını bana kabullendirtmeye çalışıyor ve doğru olan ortaya çıkınca sesini çıkaramıyor tabi amaaa bundanda ders almıyor!! üni.sınavlarına hazırlanıyor ve sadece dershaneye gidip geliyor evi otel gibi kullanıyor çok fazla ev işinde yardım etmiyor ve ailemle bunu kabulleniyoruz sonuçta çalışıyor diye ona yardımcı olıyoruz amaaa o kadar çok dağınık biri ki bari kendi pisliklerine sahip çıksınnnn oda yookk gerçekten soğumaya başladım ondan...1kere olsun laf dinlemez kafasına göre giderr....derdi varsa sen onu dinleyeceksin.ama o asla iyi bir dinleyici değillll...!!nasıl tepki göstermeliyimm lütfen tavsiyede bulunun banaaa bu aralar aynı evde yaşıyoruz ama birbirimizin yüzünü doğru dürüst göremiyoruzz...ayrıca bunun sevdiği biri olmasınnnnn...olduğu an herşey o insandan ibaret oluyorr..ve bu aralarda sevdiği biri var tamamen koptukk birbirimizden...