Acillll...idrarda protein kaçağı

Yildiz3335

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Temmuz 2014
233
81
68
37
Merhaba arkadaşlar bugün sonuçlarımda hem kansızlık hem de idrarda protein kaçağı olduğunu öğrendim...dr çok fazla su içmem gerektiğini söyledi yoksa tehlikeli bi durummuş..sizlerde böyle bişey çıktı mı ve sonrasında düzeldi mi bu durum..Teşekkürler

Canım idrarda protein kaçağı tek başına bir şey ifade etmez. Fakat tansiyon yüksekliği , ellerde ayaklarda ödem varsa preaklemsi yani gebelik zehirlenmesinden şüphe edilebilir. Bunu en iyi doktorun bilir tabi.Canını sıkma hemen. Ben de saglik ocağında idrar ornegi verdim. Hemsire içine bir kağıt batırıp renk değişimine baktı. 2 dakika sonra idrarda protein çıkışı görünüyor kadın dogumcuna söyle dedi. Hastanede doktorum normal idrar tahlili yaptırdı, çıkmadı bir şey. Sağlık ocağında mi yaptırdın sen de

Canım idrarda protein kaçağı tek başına bir şey ifade etmez. Fakat tansiyon yüksekliği , ellerde ayaklarda ödem varsa preaklemsi yani gebelik zehirlenmesinden şüphe edilebilir. Bunu en iyi doktorun bilir tabi.Canını sıkma hemen. Ben de saglik ocağında idrar ornegi verdim. Hemsire içine bir kağıt batırıp renk değişimine baktı. 2 dakika sonra idrarda protein çıkışı görünüyor kadın dogumcuna söyle dedi. Hastanede doktorum normal idrar tahlili yaptırdı, çıkmadı bir şey. Sağlık ocağında mi yaptırdın sen de
Aaaa hiç öyle gebelik zehirlenmesi gibi bişey demedi sağlık ocağındaki dr..inş yoktur öyle bişey..tansiyon yüksekliği yok çok şükür ama ayaklarımda bazen şişme olabiliyo..bi de öyle idrara kağıt falan batırmadı...Gebelik zehirlenmesi olsa önceki idrar tahlillerinde de çıkmaz mıydı peki

Aaaa hiç öyle gebelik zehirlenmesi gibi bişey demedi sağlık ocağındaki dr..inş yoktur öyle bişey..tansiyon yüksekliği yok çok şükür ama ayaklarımda bazen şişme olabiliyo..bi de öyle idrara kağıt falan batırmadı...Gebelik zehirlenmesi olsa önceki idrar tahlillerinde de çıkmaz mıydı peki
canım zaten sadece idrar tahlili sonucuna göre bir şey belli olmaz. Tansiyon tüksekliği ödem gibi şeylerle beraber olunca gebelik zehirlenmesinden şüphe ediliyor. Özellikle tansiyon yüksekliği önemli
Senin tansiyonun yüksek degilmis. Ödem de arada oluyormuş. Demekki yok bir şey. Doktorun olsa söylerdi zaten. Dediği gibi bol su içmeye calis

canım zaten sadece idrar tahlili sonucuna göre bir şey belli olmaz. Tansiyon tüksekliği ödem gibi şeylerle beraber olunca gebelik zehirlenmesinden şüphe ediliyor. Özellikle tansiyon yüksekliği önemli
Senin tansiyonun yüksek degilmis. Ödem de arada oluyormuş. Demekki yok bir şey. Doktorun olsa söylerdi zaten. Dediği gibi bol su içmeye calis
Teşekkürler canım inş yoktur

Merhaba, benim de çarşamba günü kontrolüm vardı tahlilerim ve şeker yüklemesi yapıldı. Şekerin yüksek çıkmasından korkuyordum, şeker normal çıktı fakat idrar tahlilinde protein kaçağı çıktı, tansiyonuma baktılar yüksek çıktı. Doktorum tansiyon ilacı verdi günde 3 adet içilecek. Hayatımda ilk kez tansiyon düzensizliği yaşıyorum, normalde nezaman ölçsem hep 12 ye 8 çıkar ama bugünlerde bir dengesizlik var. Umarım bir an önce yoluna girer çünkü doktorum bu senin için şuan büyük risk dedi. Erken doğumu tetiklediğini söyledi ve 40. haftayı göremezsin 32. haftayı doldurmaya bak dedi. Stres oldum, henüz doğru düzgün hazırlığımız bile yok, umarım vaktinde gelir bebeğim... Şimdi fazla hareket yasak, yürüyüş yasak, yorulmak ve stres yasak... Tuz tüketimi yasak... Bacaklarını uzatıp yatıp dinleniceksin dedi, kafamdaysa alınacaklar listesi uzayıp gidiyo... :110:o_O

Sizin nasıl oldu hamileliginiz nasıl gidiyo bende suan protein kacagı var ne yapıcamı bılemıyorum

Bende bu gün sağlık ocağında yapılan idrar tahlilinde protein kaçağı olduğunu öğrendim ne kadar güvenilir bilmiyorum ama yarın kendi dr gidicem insallh birşey çıkmaz şimdiden moralim bozuldu.

Back
X