acillll lütfen

neslihan0116

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Temmuz 2021
5
0
1
39
acillll 5 haftalık hamilelik ilk beta 596 ikinci 495 degerde düşüş var(düşükmü yapacağım bu durumu yaşayan varmı)

Eğer test aynı hastanede 2 gün arayla yapılmışsa maalesef düşmesi iyi birşey değil bence doktorunuzla hemen konuşun düşen beta yükselmiyor diye biliyorum ama

evet 1 hafta arayla.normal ultrasonda bişey göremedi vajinal ultrosonda çok küçük nbisey var dedi yarın tekrar kan verecegım.muhtemelen düşüreceksin dedi ama suan hiç bir şikayetim yok

görüştüm dediğim gibi tekrar yaptıracagım 48 saat geçmeliymiş.acaba düşükmü yapıcam yoksa dış gebelikmi
Hakkında hayırlısı olsun inşallah rabbim kısa zamanda kucağını dolu dolu etsin.
bana böyle hastanede bir doktor dua etmişti o zaman tüp bebek tedavisine gidiyorum tabi arada moralim bozuk asansör de dedi ki benim ikizlerim var Allahta sana ikiz versin tüp bebek katından indiğimi gördü sağolun dedim çok içten ediyorum üzülme dedi şuan ikizlerim var bende size çok içten dua ediyorum

Son düzenleme:

Merhaba nasıl bişey ikizlerının olması :))) nasıl bir duygu

Merhaba nasıl bişey ikizlerının olması :))) nasıl bir duygu
Çok şükür çok güzel ama bir o kadar da zor aynı anda beslemek aynı anda seni istemeleri birini kucağına alınca diğeri beni de al diye gözleriyle sana bakması birini sallarken diğerini başkasının uyutması birini sen beslerken yedirirken diğerinin başkası mecburen yedirmesi gece olunca vicdan yapmak ay say say bitmez :) her gece uykusuz normal bebeğe göre x2 kat yorulmak iki kere bez değiştirmek iki kere banyo yaptırmak gece biri uyusa biri uyumaz ve sen hep ayaktasın… bezen ağladığım oluyor yorgunluktan eşim sağolsun öyle destek oluyor ki o bu kadar yardım etmese çok zor giderdi herşey

Gercekten çok zor Allah yardımcınız olsun :)) ben de size şöyle anlatim benim blast aa kalite 5. Gün embriyom oluştu dört tane ve donduruldu rahim dinlendirme için doktor bana ben her hastama öift koyuyorum biri düşse bile biri kalsın diye dedi o an tamam dedik ama eve gelince eşimle bi düşünmedik değil napsam bilmiyorum yani tek koydursam tutmazsa pişman olursam çift koydursam ikiside tutarsa

Amin çok sağolun Ben 3 kez transfer oldum ilk ikisinde birer tane koydu doktorum tutmadı bunu iki koydu ikisi de tuttu :) yani olacağı varsa tek koyduğu bölünür Tek yumurta ikizi olur rabbim sağlıkla nasip etsin canları sağolsun diyoruz napalım en azından kardeş yapalım derdimiz yok

Evett ne güzel o konuda rahatsınız dediğiniz gbi olacağı varsa her türlü oluyor doktorda iki tane koymak şansı arttırıyor diyor ama işte bilmiyorum yaşım 21 bu ara da sizin yaşınız kaçtı tedaviye başlarken

Evet 2 gerçekten şans arttırıyor tanıdığım kim varsa 2 koydurdu tuttu ama benim ikisi de tuttu kader :) ben 29 yaşında başladım 30 yaşında hamile kaldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…