(Acillll)Polikistik over ve tüp bebek yaptıranlar

Bugün taburcu oldum ama hala ağrılarim devam ediyor pcos icin tüp bebek buyuk şans deniloyor ama cok buyuk şanssizliklarida var elbette 3 gündür ne cektigimi bir ben bir Allah biliyor valla bide aklim yumurtalarda Allahim cektigimiz acılari emekleri boşa cıkarmasin insallah hep dua ediyorum benimle birlikte bu mücadeleyi veren tüm anne adaylarinin kucagini doldursun rabbim çok zormus yahuu 😊 ben aşılama kadar kolay bisi die dusunmustum bayiltiyolar hic bisey duymicam hissetmicem ohh miss opumu olurum sonra evime gelir dinlenirim hemencikte transferimi olurum diodum ama nerdeee 😊 şaka bi yana gec olsunda güc olmasin insallah
Evet ilk anlatıldığında bilmediğimiz için bir adet dönemi kadar sanıyoruz bende Temmuz’da başladım ilk tedavime öyle sandım ne bileyim bu kadar uzun süreceğini hemencecik olur bir biter ağustos da hamile olurum diyordum 😂😂 Eylül de transfer oldum ama olmadı şimdi kasıma kaldı işte perşembe günü olacağım inşallah. Bizi bizden başkası anlayamaz normal yolla gebelik de zordur belki ama kimse kusura bakmasın bizler özel insanlarız 😍

Bana da ara vericez ohss tehlikesinden ötürü dedi doktor iki adet sonra gel dedi , opu dan sonra şimdi adet oldum bir kez daha olucam sonra bir kez daha olunca mı gidicem kafamda deli sorular😄

Bana da ara vericez ohss tehlikesinden ötürü dedi doktor iki adet sonra gel dedi , opu dan sonra şimdi adet oldum bir kez daha olucam sonra bir kez daha olunca mı gidicem kafamda deli sorular😄
Yok cnm opudan sonra bi tane oluyorsun sonrasında bi adet daha olduğunda onun 20. Günü falan transferin gerçekleşiyor

Opudan sonra olduğun adet yalancı adet oluyor aslında verilen hormondan ve işlemden dolayı oluyorsun 😊 sonra 28 yada 30 gün sonra tekrar adet olacaksın ikinci günü gideceksin 20. Günde de transfer olacaksın yani Opudan. Sonra 45 50 gün falan diyebiliriz

Kızlar açıklayıcı aydınlatıcı cevaplarınız için çok teşekkürler 🙏🏽🙏🏽🙏🏽 Aslında asıl durum şu ki : Yumurta büyütme sürecinde iki günde bir hatta her gün hastaneye çağırdılar beni, böyle olunca işten sürekli izin ala ala bir hal oldum. Kimselere de söylemedim tüp bebek konusunu eşimle aramızdq sır😂 şimdi transferde de böyle 20 gün boyunca izin alırsam yandım 😬 nasıl ilerliyor süreç , ne uzunmuş bu tüp bebek işi ama🤔

Kızlar açıklayıcı aydınlatıcı cevaplarınız için çok teşekkürler 🙏🏽🙏🏽🙏🏽 Aslında asıl durum şu ki : Yumurta büyütme sürecinde iki günde bir hatta her gün hastaneye çağırdılar beni, böyle olunca işten sürekli izin ala ala bir hal oldum. Kimselere de söylemedim tüp bebek konusunu eşimle aramızdq sır😂 şimdi transferde de böyle 20 gün boyunca izin alırsam yandım 😬 nasıl ilerliyor süreç , ne uzunmuş bu tüp bebek işi ama🤔
Ah hiç sorma o izin işleri çok zor oluyor gerçekten 🙂 transferde öyle olmayacak korkma. Adetin ikinci günü gideceksin sonra 10 -12 gün sonra falan kontrole gidersin transfer tarihin o kontrol de belli olur transfere gidersin tamam 😊 rapor alacak mısın transferden sonra bizimde kimse bilmiyor aileler dahil iş yeri arkadaş kimseye söylemedik. Ben kist çıktı onun için operasyona girmem lazım dedim iş yerime ailelerimiz zaten çalışıyor bilcek ama ben raporlu olcam 😀

Cnm ben tepecik tüp bebek merkezine gidiyorum devlet hastanesi bence türkiyede ilk siradadir diyarbakirdan vandan eskisehirden gelenler var cok fazla ilgili ve profosyoneller gercekten
Peki sira almak istesek kac ay sonraya sira veriliyo? Ben 2 kez ozelde denedim.bi hayrini gormedim.bi de opu da genel anestezi veriliyor mu devlette?

Merhaba benimde tek sorunum pco 6. Tüp bebek tedavim 24 Ekimde iki adet 3-4BB orta kalite 5. Gün embriyosu transfer edildi sonuç bekyorum diğer transferlerim hep 3. Gün embriyosu idi kimyasal boş gebelik yaşadım Rabbim yardım etsin hepimize

Peki sira almak istesek kac ay sonraya sira veriliyo? Ben 2 kez ozelde denedim.bi hayrini gormedim.bi de opu da genel anestezi veriliyor mu devlette?
Cnm direk hastaneye geliyorsun ilk gorusmeyi yüzyüze yapiyorsun senden kan tahlilleri aliyolar cesitli testler genetik hormon vs tabi bunlar 5 6 ay suruyor en guzel yani randevu sistemi yok direk gidiyosun sira aliyosun yarim saat icinde muayene oluyosun opu anestezi altinda oluyor transfer anestesiz oluyor

Merhaba benimde tek sorunum pco 6. Tüp bebek tedavim 24 Ekimde iki adet 3-4BB orta kalite 5. Gün embriyosu transfer edildi sonuç bekyorum diğer transferlerim hep 3. Gün embriyosu idi kimyasal boş gebelik yaşadım Rabbim yardım etsin hepimize
Bana doktorum 5.gün embriyolarinda şans daha fazla dedi. Benim zaten dondurulmasi gerekiyor ohss oldugum icin dondurmak icin 5.gune ulasmasi gerekiyormus 5.gune ulasan embriyo bölünmelerini tamamlamis oluyormus guzel dusun guzel olsun cnm insallah güzel haberlerini aliriz

Bana doktorum 5.gün embriyolarinda şans daha fazla dedi. Benim zaten dondurulmasi gerekiyor ohss oldugum icin dondurmak icin 5.gune ulasmasi gerekiyormus 5.gune ulasan embriyo bölünmelerini tamamlamis oluyormus guzel dusun guzel olsun cnm insallah güzel haberlerini aliriz
İnşallah canım rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah hepimiz mutlu haberler alırız emeklerimizin karşılığını alırız pco aslında hormanel Bi rahatsızlıkmış canım o yüzden rahim dinlendirme yapmak iyi oluymuş embryolarım dondurulup Bi ay rahim dinlendirme yapıldı

Cnm direk hastaneye geliyorsun ilk gorusmeyi yüzyüze yapiyorsun senden kan tahlilleri aliyolar cesitli testler genetik hormon vs tabi bunlar 5 6 ay suruyor en guzel yani randevu sistemi yok direk gidiyosun sira aliyosun yarim saat icinde muayene oluyosun opu anestezi altinda oluyor transfer anestesiz oluyor
Anladim cnm.tesekkurler bilgilendirme icin.sn hamile misin simdi? Doktorundan memnunsan adi neydi?

Anladim cnm.tesekkurler bilgilendirme icin.sn hamile misin simdi? Doktorundan memnunsan adi neydi?
Hayır yarın 6. Günüm olacak transferimin ben bu tüp bebek işine doktor olarak değerlendirmiyorum artık genelde aynı şeyi yapıyorlar adetin ıkıncı günü iğnwlere başlatıp yumurta belli bir buyukluğe gelince topluyorlar işin labarutar kısmı çok önemli tüp bebekte kesinlikle iyi teknolojik labaraturı olan merkezler seçmek gerek istanbulda bahçeci ankarada anatolia bu iş için seçilebilir yerler diye düşünüyorum

Ah hiç sorma o izin işleri çok zor oluyor gerçekten 🙂 transferde öyle olmayacak korkma. Adetin ikinci günü gideceksin sonra 10 -12 gün sonra falan kontrole gidersin transfer tarihin o kontrol de belli olur transfere gidersin tamam 😊 rapor alacak mısın transferden sonra bizimde kimse bilmiyor aileler dahil iş yeri arkadaş kimseye söylemedik. Ben kist çıktı onun için operasyona girmem lazım dedim iş yerime ailelerimiz zaten çalışıyor bilcek ama ben raporlu olcam 😀
Ahahha kendi yalanlarımı duyuyorum canım şu an 😂 ben de öyle dedim , kist çıktı maalesef hastanede yattım bir gün dedim , o gün opum olmuştu 😬aileme falan direkt müjdeli haberi vermek istiyorum , inşallah her şey çok güzel olur hepimiz için ya🙏🏽🙏🏽🙏🏽

Benim opu oldu c.tesi günü 35 yumurtam toplandi ohss oldum hastanede yattim 1 gece simdi embriyolarin 5.gune ulasmasini bekliyorum 2 gun sonra gidicem insallah elimizde ulasan kalirsa dondurma islemi yapicaz hastanede 2 tane doc.dr var ikiside girebiliyor isleme

Back
X