- 19 Kasım 2013
- 18.839
- 34.012
- 798
Bende düşünmedim değil alırken. Kırk takla atıyorum umumi tuvalete girince dezenfekte olmak için.Bundan bende mi alsam acaba kendime
Temiz yer olmayinca gidemiyorum, bobrek tasi sahibi oldum bu yuzdencok isime yarardi
Saka bir yana ne guzel icatlar yapmışlar
Herkesin içinde yaptırmıyorum,muhakkak bir yer bulunuyor ,kah ağaç altı,kah bir binanın girişi,kah bir umumi tuvalet ,benim için önemli olan hijyen. Ben ki kocaman kadınım bir yerde(avm,kafe vb) tuvalete girdiğimde kırk takla atıyorum,mümkün mertebe girmiyorum,girersemde çıkışta musluk,kapı dokunmam gereken ne varsa peceteyle tutup,çıkınca ellerimi dezenfekte ediyorum,minnacık çocuğu sokamam yani zira hastalanınca çok zor atlatılıyor enfeksiyonlar.
ben de merak ediyorum, herkesin içinde olmaz neticede. oğlumla eğitim dönemindeyiz erkeklerde çiş işi kolay dışarda ama diğeri büyük dert tabi.
Önünde duruyorum öyle bir durumda çömelip bende dolayısıyla muhakkak geçerken görüyorlardir ama öyle detaylı kimse görmedi. Kim ne diyebilir ki? Kime ne zararı var? Yere işemiyor çocuk sonuçta.Peki bir ağaç altında ya da bina girişinde biri görmedi mi hiç? Ters bir şey söyleyen oldu mu?
Masa dibinde çiş yaptıranlardan biri de benim :) avm de zar zor masa bulup tam tepsimi yerleştirmişken, 2.5 yaşında kızım çiş diye tutturduğunda kimse kusura bakmasın ama oturtup yaptırdım valla, zaten üstünde elbise vardı, heryerini örtüyordu, kimse ilgilenmedi bile.Önünde duruyorum öyle bir durumda çömelip bende dolayısıyla muhakkak geçerken görüyorlardir ama öyle detaylı kimse görmedi. Kim ne diyebilir ki? Kime ne zararı var? Yere işemiyor çocuk sonuçta.
Ben aynı tuvaleti kafede oturduğu koltuğun dibinde kullanan dahi gördüm,kimse dönüp bakmadı yani,ben katlayıp kaldırırken gördüm.
Ayrıca her yerde tuvalet var artık,bizim sürekli gittiğimiz parkta bile var,dolayısıyla tuvalet varken ortalık yerde zaten kullanmıyorum,tuvalet yoksa mecburen uygun bir yer arayıp kullanıyoruz.
Ben buseyi cok sevdim ama alamicam malesef canim peki poset tasisam pesimde boyle acil durumlarda posete isetip cope atsam olurmu senceMasa dibinde çiş yaptıranlardan biri de benim :) avm de zar zor masa bulup tam tepsimi yerleştirmişken, 2.5 yaşında kızım çiş diye tutturduğunda kimse kusura bakmasın ama oturtup yaptırdım valla, zaten üstünde elbise vardı, heryerini örtüyordu, kimse ilgilenmedi bile.
Genelde yaptığım bişey değil ama bu kadar da işe yarıyor portatifler, ben genelde arabamın yanına koşup yaptırıyorum. Torbaları da normal alışveriş torbasına peçete yerleştiriyorum, torbası bitince yeniden almadım, gerçekten hayat kurtaran bi şey
Bebeğin kız mı erkek mi? canım bu alet torbayı sabitlemek için, biraz zor olur sadece torbayla, erkek bebekse şişe taşı daha kolay, kızsa zorBen buseyi cok sevdim ama alamicam malesef canim peki poset tasisam pesimde boyle acil durumlarda posete isetip cope atsam olurmu sence
Yaptırılabilir tabiki,neden yaptırılmasın. Sonuçta bu klozetin avantaji bu,tuvalet aramamak ve tut çişini yavrum 2 dakika dememekMasa dibinde çiş yaptıranlardan biri de benim :) avm de zar zor masa bulup tam tepsimi yerleştirmişken, 2.5 yaşında kızım çiş diye tutturduğunda kimse kusura bakmasın ama oturtup yaptırdım valla, zaten üstünde elbise vardı, heryerini örtüyordu, kimse ilgilenmedi bile.
Genelde yaptığım bişey değil ama bu kadar da işe yarıyor portatifler, ben genelde arabamın yanına koşup yaptırıyorum. Torbaları da normal alışveriş torbasına peçete yerleştiriyorum, torbası bitince yeniden almadım, gerçekten hayat kurtaran bi şey
Evet pet şişeye yaptırılıyor sanırım. Ben bunu bir avmde yemek masasında görmüştüm. Çocuğum olmadığı için anlayamıyorum belki ama bana pek hoş gelmemişti.
Aynen öyle, küçücük çocuk bunlar daha. Rahatsız olmasın kimse lütfen :) fiyatı bi paket bezle aynıydı nerdeyse, almadığına değmez. Sokakta paniklemeye hiç değmez. Amma reklam yaptık ;DYaptırılabilir tabiki,neden yaptırılmasın. Sonuçta bu klozetin avantaji bu,tuvalet aramamak ve tut çişini yavrum 2 dakika dememekHemde en hijyenik şekilde. Zaten dediğiniz gibi aklı başında,düzgün insanlar dönüp bakmıyor bile ne yapıyorsunuz diye merak edip.
Poşet konusunda bende 1 senedir en küçük boy çöp torbalarindan alıyorum,içine havlu kağıt kullanınca gerçekten kendi poşetini aratmıyor.
Büyük kolaylık,hemde 1 paket bez fiyatına.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?