Acillll tecrubeli anneler

Depiedra

Hedef 60...
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Mart 2016
1.871
1.148
48
35
4 gundur sıkı bir egitimdeyiz kizimla ve birazdan carsiya cikmak zorundayiz ve bezlemek kesinlikle istemiyorum carsida cisi gelirse yakinlarda da wc yoksa napicam ormanlik alan olsa yaptirirdim ama kalabalik sehir merkezi ..malum alt camasirlarini da tamamen cikarmak zorundayim zaten yarim cikarmayi kendi kabul etmiyor..bana yardim edin anneler lutfen kiz cocuklariniza siz nasil cis yaptiriyordunuz carsida

4 gundur sıkı bir egitimdeyiz kizimla ve birazdan carsiya cikmak zorundayiz ve bezlemek kesinlikle istemiyorum carsida cisi gelirse yakinlarda da wc yoksa napicam ormanlik alan olsa yaptirirdim ama kalabalik sehir merkezi ..malum alt camasirlarini da tamamen cikarmak zorundayim zaten yarim cikarmayi kendi kabul etmiyor..bana yardim edin anneler lutfen kiz cocuklariniza siz nasil cis yaptiriyordunuz carsida

Girer bir dükkana rica eder yaptırırsınız. Ama o çamaşır çıkarma huyunu acilen bırakın. 30 yaşına gelmiş hala tamamen soyunmadan tuvalete giremeyen bir tanıdığım var. Alışkanlık olup kalmasın.

Portatif lazımlık alın,ben hala kullanıyorum kızım 4 yaşına girecek düşünün.
Asla tuvalet aramıyorsunuz,poşeti tak yapsın çişini,kapat ağzını poşetin çöpe at mis gibi. Aman temiz mi kirli mi tuvalet derdi olmadan hemde.
Büyük kolaylık. Kızıma aldığım en faydalı şeylerden biri.

Dışarda ilk deneyiminizse alıştırma külodu giydirebilirsiniz. Avm ye gidiyorsanız oranın lavabosu var zaten ama açık alanlı yerlere gidecekseniz bir restoran lavabosu olabilir. Ben genelde dışarda çişi gelince temizliğine güvendiğim şık restoranların görevlilerinden rica edip oraya götürüyorum

Valla ben dükkan sahiplerinden rica ediyorum.En olmadı cami vs. varsa hemen gözüme kestiriyorum ki bu durumda biryer aramak zorunda kalmayayım diye.

Girer bir dükkana rica eder yaptırırsınız. Ama o çamaşır çıkarma huyunu acilen bırakın. 30 yaşına gelmiş hala tamamen soyunmadan tuvalete giremeyen bir tanıdığım var. Alışkanlık olup kalmasın.
Hadi yaa aaaa bunu bilmiyordum cok tuhafmis..e buna da alistirmak lazim ozaman

Dışarda ilk deneyiminizse alıştırma külodu giydirebilirsiniz. Avm ye gidiyorsanız oranın lavabosu var zaten ama açık alanlı yerlere gidecekseniz bir restoran lavabosu olabilir. Ben genelde dışarda çişi gelince temizliğine güvendiğim şık restoranların görevlilerinden rica edip oraya götürüyorum
Carsi merkez canim avm olsaydi dusunmezrim bile
Restoranlar bazilari cok pis oluyor ya cocuk mikroo kapar diye heryere sokmak da istemiyorum ama dedigin gibi şık bi yer olmali

Asla tuvalet aramıyorsunuz,poşeti tak yapsın çişini,kapat ağzını poşetin çöpe at mis gibi. Aman temiz mi kirli mi tuvalet derdi olmadan hemde.
Hic duymamaistim oyle birsey canim pahallimi cok iyi biseye venziyor ama suan alamam tabiki gecici olarak ne yapabilirim benim ki yeni alistigi icin 5 dk da bi cisim geldi diyo gidiyoruz ondan taktim bukadar

Eğer varsa fast food yerleri ricaya gerek kalmadan girip çıkıyoruz wc ye.Ha yok mu genelde cafe,lokanta gibi yerlerde oluyor onlardan rica ediyorum.
Evet canim cok guzel fikirlerin ozellikle fas fodcylar hic aklima gelmedi valla ricaya bile gerek kalmiyo ama benimki alisma asamasinda 5 dk da bi cisim geldi diyo of ya

Evet canim cok guzel fikirlerin ozellikle fas fodcylar hic aklima gelmedi valla ricaya bile gerek kalmiyo ama benimki alisma asamasinda 5 dk da bi cisim geldi diyo of ya
Çarşıya gitmeden kızınızla konuşun anlayacak yaşta zira.Tuvaleti geldiğinde iyice bitine kadar yapması gerektiğini yoksa çok zorlanacağınızı ve çok gezemeyeceğinizi anlatın.Çocuklar gezmeye bayılır nede olsa:)))

Ben de portatif lazımlık kullanıyorum, hayatımı kurtarıyor resmen, netten bi bak bence, pahalı bişey de değil, ama cidden o olmasa sokağa çıkmak eziyet olurdu

Screenshot_20160728-153603.webp
Screenshot_20160728-153348.webp
Screenshot_20160728-153507.webp

Hic duymamaistim oyle birsey canim pahallimi cok iyi biseye venziyor ama suan alamam tabiki gecici olarak ne yapabilirim benim ki yeni alistigi icin 5 dk da bi cisim geldi diyo gidiyoruz ondan taktim bukadar
Yok pahalı değil,20 -30 lira civarıydı yani bir paket bez fiyatına almıştım şmdi baktım resimlerini atıyorum
Benim kullandığım en üstteki
Altındaki popette 39 lira civarı nette
En alttaki Jokerde satılıyor sanirim kendi markası oda 29 lira.
Yani 1 paket bez fiyatına 2 senedir kullanıyorum.
En pratik çözüm bu,heryerde tuvalete sokmak problem oluyor,pis genelde tuvaletler,birde tuvalet aramıyorsun,elinin altında kurup kullanıp kaldırıyorsun.

:KK70::KK70:

Erkek kardesim simdi 26 yasinda hep böyledir illa.cikartacak :confused:

Kotu aliskanlik maalesef. Annemin hatalarından biridir bu.

Alıştırmada en dogrusu gece ve gunduz ayni anda bezden kesip hijyen egitimini en basindan vermek.

Minik kuzuya bu zorlu surecte basarilar :)

Bundan bende mi alsam acaba kendime :KK70:

Temiz yer olmayinca gidemiyorum, bobrek tasi sahibi oldum bu yuzden :bicak: cok isime yarardi

Saka bir yana ne guzel icatlar yapmışlar :spor:

Ben de portatif lazımlık kullanıyorum, hayatımı kurtarıyor resmen, netten bi bak bence, pahalı bişey de değil, ama cidden o olmasa sokağa çıkmak eziyet olurdu

Çok merak ettim cahilliğimi mazur görün. Nasıl oluyor bu? Yani ben hiç etrafta görmedim de. Misal caddede geziyorsunuz ve çocuğun çişi geldi. Nasıl oluyor? Kuytu bir yer mi arıyorsunuz?

Çok merak ettim cahilliğimi mazur görün. Nasıl oluyor bu? Yani ben hiç etrafta görmedim de. Misal caddede geziyorsunuz ve çocuğun çişi geldi. Nasıl oluyor? Kuytu bir yer mi arıyorsunuz?

ben de merak ediyorum, herkesin içinde olmaz neticede. oğlumla eğitim dönemindeyiz erkeklerde çiş işi kolay dışarda ama diğeri büyük dert tabi.

Aynen öyle,arabada bile kullandım ben bunu,parktada,avm tuvaletindede,rastgele, temiz olup olmadığı belli olmayan tuvalete gireceğine,pratik ve hijyenik şekilde tut biraz demeden tuvaletini yaptırdım. Poşeti kapatıp ilk bulduğum çöp kovasına attım ki zaten sızdırmıyor poşetler,çantada bile taşınabilir çöp bulunamazsa.

ben de merak ediyorum, herkesin içinde olmaz neticede. oğlumla eğitim dönemindeyiz erkeklerde çiş işi kolay dışarda ama diğeri büyük dert tabi.
Herkesin içinde yaptırmıyorum,muhakkak bir yer bulunuyor ,kah ağaç altı,kah bir binanın girişi,kah bir umumi tuvalet ,benim için önemli olan hijyen. Ben ki kocaman kadınım bir yerde(avm,kafe vb) tuvalete girdiğimde kırk takla atıyorum,mümkün mertebe girmiyorum,girersemde çıkışta musluk,kapı dokunmam gereken ne varsa peceteyle tutup,çıkınca ellerimi dezenfekte ediyorum,minnacık çocuğu sokamam yani zira hastalanınca çok zor atlatılıyor enfeksiyonlar.

Back
X