- 31 Mart 2020
- 36
- 8
- 1
- 33
- Konu Sahibi merveyilmazzz
-
Yani anlamadım ?Erken gebelik testinde 2 gün sonra çıkan silik çizgi 2 ay önceki ilişkiyle ilişkilendirildiğinde 2 aydır adet gören birindeeee.... cevap: yeşil başlı gövel ördek
Karnımdaki bu şişlik ve batmalar nedir acaba bir de midem aşırı bulanıyor. 2 aydir adetimden sonra oluyor bu ve 2 haftadan önce geçmiyor. 2 aydir da 2 gün kısaldı adetim bunlar sizce neden oluyor ?Yani imkansız diyor çok zor diyor. Sperm 2 ay yaşamaz canı istediğinde de o sürede döllenmez diyor. Yani hamile değilsiniz :)
Karnımdaki bu şişlik ve batmalar nedir acaba bir de midem aşırı bulanıyor. 2 aydir adetimden sonra oluyor bu ve 2 haftadan önce geçmiyor. 2 aydir da 2 gün kısaldı adetim bunlar sizce neden oluyor ?
Kullandiginiz markanin yalanci pozitif gosterdigini cok okudum bence farkli markalarla deneyin2 aydir adet oluyorum eskiden 7 gün sürerdi 5 gün sürüyor. Bu atkı 5 gün erken oldu. Kanamam yoğundu ve pıhtılıydı sonradan azaldı. 2 aydir adetimden hemen sonra karnımda şişlik ve batmalar oluyor. Miratech erken gebelik testi yaptım 2 gün önce negatifti tamamen araşıklarla baktım 2 gün sonra 2. Silik çizgi vardı. 2 ay önce ilişkiye girmiştim. 2 ay üst üste adet oldum. Sizce gebelik olabilir mi ?
Denedim adetimden önce al bi normal test yaptım tek çizgi çıktı ama geçen ay al bi yapmıştım 5 saat sonra silik çizgi çokmıştı o da emdişelendirdi beni bu ayki adetimi bekledim oldum da ama yine aynı şeyler oldu ve kısa sürdüKullandiginiz markanin yalanci pozitif gosterdigini cok okudum bence farkli markalarla deneyin
Bu testten sonra mi adet oldunuz bu ayDenedim adetimden önce al bi normal test yaptım tek çizgi çıktı ama geçen ay al bi yapmıştım 5 saat sonra silik çizgi çokmıştı o da emdişelendirdi beni bu ayki adetimi bekledim oldum da ama yine aynı şeyler oldu ve kısa sürdü
Evet bu ay adet olmadan önce de al bi test yaptım negatifti 1 gün sonra adet oldum. Koşa sürdü yine diye erken gebelik testi yaptım adetim biter bitmez negatif çöktü 1 gün sonra ikinci çizgi çıktı hafifBu testten sonra mi adet oldunuz bu ay
Gebelik testleri gebelik varsa hergun gittikce koyulasr bu sekilde kan vermeden de gebeliginin oldugu anlayabilirsinEvet bu ay adet olmadan önce de al bi test yaptım negatifti 1 gün sonra adet oldum. Koşa sürdü yine diye erken gebelik testi yaptım adetim biter bitmez negatif çöktü 1 gün sonra ikinci çizgi çıktı hafif
Yarım saatten sonraki testleri ciddiye almayın diyorlar. Normal yaptığım test koyulaşmadı sonradan ama adetimden sonra yaptığımdaki ikinci çizgi çok hafif belirdi 1-2 gün sonra me düşünmeliyim ? Bu durumda 6 haftalık olmalı gerekir hamilelik testinde belirgin bir şekilde Çıkmazı gerekmez mi ?Gebelik testleri gebelik varsa hergun gittikce koyulasr bu sekilde kan vermeden de gebeliginin oldugu anlayabilirsin
Gec dollenme olabilir benim aslinda demek istedigim bekleyince koyulasmasi degil her sabah test tuttugunuzda bi onceki gune gore daha cok koyulasmasj ama gec dollenme varsa testler silikte cikabilirYarım saatten sonraki testleri ciddiye almayın diyorlar. Normal yaptığım test koyulaşmadı sonradan ama adetimden sonra yaptığımdaki ikinci çizgi çok hafif belirdi 1-2 gün sonra me düşünmeliyim ? Bu durumda 6 haftalık olmalı gerekir hamilelik testinde belirgin bir şekilde Çıkmazı gerekmez mi ?
Geç döllenme 1 ay sonra olur mu ? Üstünden 2 adet gördümGec dollenme olabilir benim aslinda demek istedigim bekleyince koyulasmasi degil her sabah test tuttugunuzda bi onceki gune gore daha cok koyulasmasj ama gec dollenme varsa testler silikte cikabilir
2 adet gormusseniz gebelij olmasi biraz zor ama en dogrusu doktora gitmek olurGeç döllenme 1 ay sonra olur mu ? Üstünden 2 adet gördüm
Üstüne görme olabilir mi ikisi de ? Benim bildiğim az bir kanama oluyor onda. Benimki iki aydır ilk günü aşırı kan geldi koyu pıhtılı. Sonradan azaldı 7 günden 4 güne düştü 2 aydır bu beni korkutuyor.2 adet gormusseniz gebelij olmasi biraz zor ama en dogrusu doktora gitmek olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?