acillll yardim

interesting

Üye
Kayıtlı Üye
9 Aralık 2013
19
0
6
35
Van
Kizlar 13 haftalik hamileyim bu sabah tuvalete gittiğimde turuncuya yakin bir renkte sıvı gördüm kan degildi ama endiselendim düşük olabilir mi aranizda düşük hakkinda bilgisi olan yazabilir mi bu arada sancim agrim yok

vakit kaybetmeden doktorunuzu arayin lutfen.
ben iki dusuk yaptim ama sizin suan dusukle ilgili oldugunu sanmam. belki plesenta asagi yerlesmistir ondan olmustur. ya da cok yoruldugunuz icin olmustur..bi doktorunuza danisin.

vakit kaybetmeden doktorunuzu arayin lutfen.
ben iki dusuk yaptim ama sizin suan dusukle ilgili oldugunu sanmam. belki plesenta asagi yerlesmistir ondan olmustur. ya da cok yoruldugunuz icin olmustur..bi doktorunuza danisin.

Doktorumla gorustum onemli olmayacagini soyledi ve progestan 200 ml vrrdik mi size dedi hauir dedim o halde gelin yazalim dedi fakat muayene falan demedi gitsem mi kararsızım

Doktorumla gorustum onemli olmayacagini soyledi ve progestan 200 ml vrrdik mi size dedi hauir dedim o halde gelin yazalim dedi fakat muayene falan demedi gitsem mi kararsızım

Peki plesanta aşağı yerlesmesi ne demek kötü birsey mi

siz bi gidin doktorunuza.
plesenta belli bir haftaya kadar sanirim 20. haftaya kadar tam emin degilim; asagida olabiliyr bazilarinda. ama sonra yukari cikiyr. onemli degil korkmayin. ama plesenta asagida olunca bu tarz lekeler olabiliyr.

bende de olmuştu.hatta benimki pembeydi.gittik baktırdık bebekte bişi yoktu şükürler olsun.arada olabilir dedi doktor.ama progestan verdi.hemen korkma ama progestan kullan.için rahatlar en azından.o bebeğin sana daha iyi tutunmasını sağlar.

bende de olmuştu.hatta benimki pembeydi.gittik baktırdık bebekte bişi yoktu şükürler olsun.arada olabilir dedi doktor.ama progestan verdi.hemen korkma ama progestan kullan.için rahatlar en azından.o bebeğin sana daha iyi tutunmasını sağlar.
Sevilcim hap olanının oldukca kötü yan etkileri varmış ben nulantilarimdan yeni kurtuldum rahatlamistim yine bu yan etkiler uyku hali sersemlik bas dönmesi offff kararsizim doktoruma sordum muayeneye gerek yok gel ilacini yazalim dedi gitmedim ama ilaxin jel olani mi hap olani mi karar veremedim sence ne almalıyım

Birde bugune kadar bebegin aşağıda mi yukarida mi oldugu anlasilordi dimi ultrasonda xok saglikli ve guzel bir kızımızın olacagi soylendi birde decavit ve gyno ferro sanol verdi doktorum bunlarin da yan etkisi olabilir mi

Back
X