Acillll yardımım lütfennnn

• Konu Sahibi Konu Sahibi Dgr
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Dgr

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
19 Ekim 2014
147
35
33
35
Selam kızlar uzun zamandır takip ediyorum yazmak bugüne kısmet oldu beta hcg 120.10 hamilemiyim sizce cevaplarsanız çok mutlu olurum

Evet gülüm hayırlı olsun :)

Ayyyy ağzından bal damlıyor ne kadarlıktır acaba bilgin varmı canımmmm

Perşembe günü test yaptım 51,03 çıktı bugün yaptım Cumartesi 120.10 çıktı yükselmesi normal mi tuttan benim <3333

Cansın çok Sağol canım benim

Evet hamilesinizhayırlı olsun :)

Selam kızlar uzun zamandır takip ediyorum yazmak bugüne kısmet oldu beta hcg 120.10 hamilemiyim sizce cevaplarsanız çok mutlu olurum

Cnm değer 1000 olmadan tam anlamıyla hamilesin denmiyor. Çünkü bunun dış gebeliği, boş gebeliği var. 2 gün sonra tekrar yaptır 240 ve üzeri çıkarsa normal gidiyo demektir. 1000 olunca da keseyi görürsün yani yaklaşık 1 hafta sonra. Herşey normalse şu an 5 haftalık gebesin. İnşallah öyledir ve Allah hayırlısıyla kucağına almak nasip etsin.

Cnm değer 1000 olmadan tam anlamıyla hamilesin denmiyor. Çünkü bunun dış gebeliği, boş gebeliği var. 2 gün sonra tekrar yaptır 240 ve üzeri çıkarsa normal gidiyo demektir. 1000 olunca da keseyi görürsün yani yaklaşık 1 hafta sonra. Herşey normalse şu an 5 haftalık gebesin. İnşallah öyledir ve Allah hayırlısıyla kucağına almak nasip etsin.

Aaa hadi yaa :( allahım inşallah bişey olmaz bebeğime

hamilesin demekki. allah kucagına almayıda nasıp eder ins.

Back
X