Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben 50.günde felan olmuştum ya kürtaj sonrası düzen çok bozuluyor eğer hcg sıfırlanmazsa da reglle birlikte tamamen sıfırlanıyor merak etmeyinKızlar selam
10 haziranda mecburi kürtaj oldum
Betamı kontrol ediyoruz bugün 24 e düşmüş (33.gün)
Ne zaman regl olurum tahmini ya
Siz kaçıncı günde oldunuz?
Evet ya düzen şaşıyor gerçekten. Peki ilk reglniz kaç gün sürdü acabaBen 50.günde felan olmuştum ya kürtaj sonrası düzen çok bozuluyor eğer hcg sıfırlanmazsa da reglle birlikte tamamen sıfırlanıyor merak etmeyin
Ben 37 veya 36. Günümde olmuştum senin de yakındır canım bu arada çok geçmiş olsunKızlar selam
Normalde benim 4-5 gün civarı sürüyor yanılmıyorsam 6-7 gün sürmüştüEvet ya düzen şaşıyor gerçekten. Peki ilk reglniz kaç gün sürdü acaba
Sağ ol canım benim sana daBen 37 veya 36. Günümde olmuştum senin de yakındır canım bu arada çok geçmiş olsun
Hah iyi en azından fena değilmişNormalde benim 4-5 gün civarı sürüyor yanılmıyorsam 6-7 gün sürmüştü
Olursun merak etme kafaya takmamaya çalış regl işiniSağ ol canım benim sana dainşallah 1-2 güne olur benim de kafam rahat eder
Doğru diyorsun. Salayım bari birazOlursun merak etme kafaya takmamaya çalış regl işini
Benim biraz uzun sürmüştü normalde regl 4 gün sürüyordu kürtajdan sonra ilk regl 6 7 gün sürdü
Benim normalde 6 gün sürer. Bakalım hayırlısıÇok geçmiş olsun tekrardan neden kürtaj oldunuz
Çok geçmiş olsun canım benim 2 adetini geçirdikten sonra yine çalışmalara başla bebeğimsuBenim normalde 6 gün sürer. Bakalım hayırlısı
Gelişimi geriden geliyordu. Kalp atımı da yavaştı 8.haftada kalpleri durdu. Yapışık ikiz görünümündeydi tam ayrışamamışlar
Sağol güzelimÇok geçmiş olsun canım benim 2 adetini geçirdikten sonra yine çalışmalara başla bebeğimsu![]()
Amin bebeğim olur inşallah neden olmasın Rabbim tekrardan yaşatıyor o güzel duygularıSağol güzelimevet ben de öyle düşünüyorum canım inşallah artık hayırlısıyla hepimizin sağlıklı bebişi olsun
Ay inşallahAmin bebeğim olur inşallah neden olmasın Rabbim tekrardan yaşatıyor o güzel duyguları![]()
Canım ben tam 60. Günde oldum 2 ay sonra yaniKızlar selam
Sağol canım. Ben de 35-36.gün gibi oldu regl şükür geçti gittiCanım ben tam 60. Günde oldum 2 ay sonra yani
Ben tam 28 gün sonra oldum. Normalde de 28 günde oluyorum. 5 gün sürdü o da her zamanki gibiydiKızlar selam