acillll yardımmmmm

eski erkek arkadaşına hesap mı soruyorsun =? o da yeminler mi etti ? adama gelince ölsün bunlar artık ya

eski erkek arkadaşımın eniştesi bir evlilik sitesine üye olmuş profil resmide erkek arkadaşımın resmini koymuş ve kız arkadaşımla orada rastlaşmışlar kız arkadaşım siz yeni ayrıldınız utanmıyormusun ben luine nin arkadaşıyım demiş sonra bana haber verdi aradım erkek arkadaşımı yeminler etti eniştem buluyor millete numaramı dağıtmış falan diye eniştesi aradı özür diledi şimdi ise
adam kız arkadaşıma yazılıyor 10 yıldır evliyim ahmet sayesinde bende sebepleniyorum o salak ne anlar buradan bana resim at bakarsın boşanır seni alırım diye kıza iş oluyor eski erkek arkadaşıma anlatmalımıyım
Aaaaa adama bak sennn :KK57:
Boşarım seni alırım mı?
Çok ahlaksızca bu.
Erkek arkadaşınızın resmini alıp ondan izinsiz koyması da tam bir ş...sizlik...
Bu arada eniştesi erkek arkadaşınızdan mı özür diledi yoksa sizden mi?

valla zor işin. ama mantığını kullan. bunlar bana çokta mantıklı gelmedi.
ha bilemem,ama biraz garip değilmi sencede
eniştesi olsa böyle bi densizlik yapıp arkadaşıma asılmaz ahmetin kulağına gitse eniştesinin ablasını aldattığı değilmi yani
benim resmimi benden habersiz biri kullansa kıyameti kopartırım meselaa

eniştesi olsa böyle bi densizlik yapıp arkadaşıma asılmaz ahmetin kulağına gitse eniştesinin ablasını aldattığı değilmi yani
benim resmimi benden habersiz biri kullansa kıyameti kopartırım meselaa
erkek arkadaşın olsam,o enişteyi paralarım 1.
kalkıp kız arkadaşına adam evliyim ahmet sayesinde sebepleniyorum,o salak ne anlar vs diyecek kadar korkusuz olamaz. bu mesajların ahmet sayesinde karısına gideceğini bilir çünkü. alttan alır hatta.2.

X