- 25 Aralık 2014
- 1.397
- 665
- 37
- Konu Sahibi storm_angell
rrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Son düzenleme:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
biz biraz zaman tanımıştık birbirimize ondan hesap sordumeski erkek arkadaşına hesap mı soruyorsun =? o da yeminler mi etti ? adama gelince ölsün bunlar artık ya
adamın yaptığı çok iğrenç fakat bence eniştesini tanıyor.. söylemenize gerek varmı bilmiyorumbiz biraz zaman tanımıştık birbirimize ondan hesap sordum
Aaaaa adama bak sennneski erkek arkadaşımın eniştesi bir evlilik sitesine üye olmuş profil resmide erkek arkadaşımın resmini koymuş ve kız arkadaşımla orada rastlaşmışlar kız arkadaşım siz yeni ayrıldınız utanmıyormusun ben luine nin arkadaşıyım demiş sonra bana haber verdi aradım erkek arkadaşımı yeminler etti eniştem buluyor millete numaramı dağıtmış falan diye eniştesi aradı özür diledi şimdi ise
adam kız arkadaşıma yazılıyor 10 yıldır evliyim ahmet sayesinde bende sebepleniyorum o salak ne anlar buradan bana resim at bakarsın boşanır seni alırım diye kıza iş oluyor eski erkek arkadaşıma anlatmalımıyım
benden özür dilediAaaaa adama bak sennn
Boşarım seni alırım mı?
Çok ahlaksızca bu.
Erkek arkadaşınızın resmini alıp ondan izinsiz koyması da tam bir ş...sizlik...
Bu arada eniştesi erkek arkadaşınızdan mı özür diledi yoksa sizden mi?
beni saf yerine mi koydular ilşkimiz devam ederkendemi vardı böyle şeyler acabaenişte değil bence erkek arkadaşın jkoymuş onu. eniştede yardım ediyor..
valla enişte arayacakta özür dileyecekte. o erkek arkadaşın bunu ona yaptıracakta. bana utopik geldibeni saf yerine mi koydular ilşkimiz devam ederkendemi vardı böyle şeyler acaba
okypete bana akıl ver napayım sinirden şiştim resmenvalla enişte arayacakta özür dileyecekte. o erkek arkadaşın bunu ona yaptıracakta. bana utopik geldi
Vay be adama bakkbenden özür diledi
valla zor işin. ama mantığını kullan. bunlar bana çokta mantıklı gelmedi.okypete bana akıl ver napayım sinirden şiştim resmen
eniştesi olsa böyle bi densizlik yapıp arkadaşıma asılmaz ahmetin kulağına gitse eniştesinin ablasını aldattığı değilmi yanivalla zor işin. ama mantığını kullan. bunlar bana çokta mantıklı gelmedi.
ha bilemem,ama biraz garip değilmi sencede
aşalık it ne olacakVay be adama bakk
Kesinlikle katılıyorumenişte değil bence erkek arkadaşın koymuş onu.
eniştede yardım ediyor.. onu korumak için
erkek arkadaşın olsam,o enişteyi paralarım 1.eniştesi olsa böyle bi densizlik yapıp arkadaşıma asılmaz ahmetin kulağına gitse eniştesinin ablasını aldattığı değilmi yani
benim resmimi benden habersiz biri kullansa kıyameti kopartırım meselaa