- 5 Mart 2018
- 375
- 158
- 103
- 41
- Konu Sahibi Manolyalar
-
Selam kızlarbir kaç sorum olacak tecrübesi olan arkadaşlar ilgilenebilir çok sevinirim en son adet tarihim 7 Nisan 28 nisanda önce pembe peçeteye gelen sonrada kahverengiye dönen lekelenmem oldu sadece sildiğimde geldi 5 mayısta kaset test yaptım negatifti 9mayıs yani bu gün erken gebelik testi yaptım oda negatif adetim 2 gün geçti bu gün kan verdim daha sonucu almadım sizce gebelik ihtimali olabilirmi. Olsaydı idrar testlerinde çıkarmıydı yardımcı olursanız sevinirim
Teşekkür ederim beklemek ne zor sabah kan verdim hala e nabıza düşmemiş. Ben idrarda çıkardı diye düşünüyorum ya inşallah yanılıyorumdurHiç belli olmaz kan en kesin sonucu verir. Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah. Aonucu haber verirseniz sevinirim meraktayım
Allah gönlünüze göre versin. Hakkınızda hayırlısı neyse o olsun inşallahTeşekkür ederim beklemek ne zor sabah kan verdim hala e nabıza düşmemiş. Ben idrarda çıkardı diye düşünüyorum ya inşallah yanılıyorumdur
Hiç belli olmaz kan en kesin sonucu verir. Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah. Aonucu
Teşekkür ederimAllah gönlünüze göre versin. Hakkınızda hayırlısı neyse o olsun inşallah
Hayır henüz e nabıza düşmemiş ne zaman düşer acaba gün içinde düşer demişti hemşire. İnşallah çok teşekkür ederimKan en net sonucu verir.Umarım gönlünüzdeki ömrünüze hayırlı olur.
Çıkmadı mı sonucunuz?
Sağlık ocağında mı hastanede mi yaptırdın hastaneyse 2 saate çıkması gerekirdiHayır henüz e nabıza düşmemiş ne zaman düşer acaba gün içinde düşer demişti hemşire. İnşallah çok teşekkür ederim
Sağlık ocağında yaptırdım canımSağlık ocağında mı hastanede mi yaptırdın hastaneyse 2 saate çıkması gerekirdi
Ozaman yarın çıkar canım yada geceSağlık ocağında yaptırdım canım
Bende artık öyle tahmin ediyorum hayırlısı bakalımOzaman yarın çıkar canım yada gece
E nabıza düşmedi benimki ama hastanenin sayfasına bir saat sonra düşmüştü. Barkod ile bakınBende artık öyle tahmin ediyorum hayırlısı bakalım
İşte benimki sağlık ocağı mecbur bekleyeceğim e nabızıE nabıza düşmedi benimki ama hastanenin sayfasına bir saat sonra düşmüştü. Barkod ile bakın
Öğrenince yaz mutlakaBende artık öyle tahmin ediyorum hayırlısı bakalım
Mutlaka yazıcam ama sonuç hala çıkmadıÖğrenince yaz mutlaka
Sağlik ocağı barkod numarasını isteyince veriyor. Gidip elden alsaydınız ya sonucuMutlaka yazıcam ama sonuç hala çıkmadı
Ertesi gün sonuç veriyoruz dedi sağlık ocağı o yüzden gitmenin Bi anlamı yoktu. Neyse zaten bu sabah öğrendim sonuç 1.20 negatif 1 hafta daha bekleyip doktora giderim artıkSağlik ocağı barkod numarasını isteyince veriyor. Gidip elden alsaydınız ya sonucu
Hiç belli olmaz kan en kesin sonucu verir. Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah. Aonucu haber verirseniz sevinirim meraktayım
Sonuç 1.20 malesef artık bir hafta daha bekleyip doktora giderimÖğrenince yaz mutlaka
Hakkınızda hayırlısı olsun inşallahSonuç 1.20 malesef artık bir hafta daha bekleyip doktora giderim
Hayırlısı olsun canım önünüzdeki maçları iyi değerlendirinSonuç 1.20 malesef artık bir hafta daha bekleyip doktora giderim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?