- 1 Haziran 2015
- 4.501
- 3.065
- 133
- Konu Sahibi Samire tmv
Teyzemin kocası teyzeme şiddet uygulamıs sığınma evine gitmek istiyor cocukları var iki tane alırlarmı sığınma evine acil yazarmısınız
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Alıyorlar diye biliyorum..Teyzemin kocası teyzeme şiddet uygulamıs sığınma evine gitmek istiyor cocukları var iki tane alırlarmı sığınma evine acil yazarmısınız
Kızı dokuz yasında oğlu dört yasındaAlıyorlar diye biliyorum..
Lütfen konu havada kalmasın teyzeniz bir sığınma evine yerleşsin. Enişteniz e Allah'tan belalar diliyorum mikrop.......
AlıyorlarKızı dokuz yasında oğlu dört yasında
Öyle yapacakAlıyolar tabi kadını alıp çocukları bırakmıyolar zaten öyle bişey yaparlarsa hemen teyzen şikayet etsin ilk hastaneye gidip darp raporu alsın polislere ifade versin hastanede ordan hemen doğruca sığınma evine..
Annem yanına cagırıyor ben de sığınma evine git dedim sizce hangisi mantıklıAlirlar
Allah yardimcisi olsun.
cocuklar kucukmus zaten,uygun sosyal hizmetler kurumlarina yerlestirilir. Can guvenlikleri olur hic degilse.
Darp raporu alacak ordan sikayetci olup sığınma evine gidecek inşallah dua edin bir aksilik olmasınPolisi arayın hemen. Yardımcı olurlar.
Amin çok sağol annemin yanıda güvenli ama çocuklarımı kaçırdı yada evden kaçtı gibi bir durum olurmu bide teyzemin patronuna teyzemmiş gibi mesajlar atmıs delil olarak sunabilir miMerhaba Samire bayağıdır yoktun :)
annenin yanı güvenli mi? yani adama arıza ise anneni de rahatsız eder mi?
hangisi güvenli ise oraya gitsin?
Allah yardımcısı olsun
Anneniz yalniz mi yasiyor? Eger yalnizsa olabilir ama esi varsa teyzeniz rahat edemez yaninda 2 cocukla. Bir de kalis suresi uzun olursa sorun olabilir anneniz icin. Teyzenizin bir meslegi is bulma durumu var mi? Siginma evinden sonrasini nasil planliyor mesela bunlar onemli konularAnnem yanına cagırıyor ben de sığınma evine git dedim sizce hangisi mantıklı
Teyzem çalışıyor İstanbulda annem tek değil eşi var dediğiniz gibi rahat edemebılirAnneniz yalniz mi yasiyor? Eger yalnizsa olabilir ama esi varsa teyzeniz rahat edemez yaninda 2 cocukla. Bir de kalis suresi uzun olursa sorun olabilir anneniz icin. Teyzenizin bir meslegi is bulma durumu var mi? Siginma evinden sonrasini nasil planliyor mesela bunlar onemli konular
Siginmadaki bosluga gore 6 aya kadar kalabilir teyzeniz. Kendine bir duzen kurana kadar idare eder en azindanTeyzem çalışıyor İstanbulda annem tek değil eşi var dediğiniz gibi rahat edemebılir
İnşallah çok sağolunSiginmadaki bosluga gore 6 aya kadar kalabilir teyzeniz. Kendine bir duzen kurana kadar idare eder en azindan