• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Acillll

ecemcim11

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
60
Puanlar
48
Reglinin 7. Gun gecikmesi resmi ekrana ekliyorum bakrmisiniz eczaci kizdi test vermiyor hastaneye git dedi ama siz bi bakin 4. Gun gecikmesinde negatifti 🥹🥹

Eklentiler

• IMG_3766.webp
    IMG_3766.webp
    17,3 KB · Görüntüleme: 104
  • IMG_3765.webp
    IMG_3765.webp
    11,6 KB · Görüntüleme: 105
Bu arda test bozuk degil ben kapagini cikarttim ters takmisim en soldaki ilk cizgisi 🫣🫣

Reglinin 7. Gun gecikmesi resmi ekrana ekliyorum bakrmisiniz eczaci kizdi test vermiyor hastaneye git dedi ama siz bi bakin 4. Gun gecikmesinde negatifti 🥹🥹
Eczacı ne diyor kızıyor anlamış değilim ücretini ödüyorsunuz sonuçta ve isterseniz kutu kutu alırsınız kimseyi alakadar etmez bu inşallah vardır bu arda günlünüzce olsun

Eczacı ne diyor kızıyor anlamış değilim ücretini ödüyorsunuz sonuçta ve isterseniz kutu kutu alırsınız kimseyi alakadar etmez bu inşallah vardır bu arda günlünüzce olsun
Verdi bitane yaptim resimdekini snra gittim dedim durum bu dio sen kesin hamilesim sana test felan yok hastaneye gidiceksin tanidigim bu yuzden vermiyor espri mahiyetinde insallah vardirr

Verdi bitane yaptim resimdekini snra gittim dedim durum bu dio sen kesin hamilesim sana test felan yok hastaneye gidiceksin tanidigim bu yuzden vermiyor espri mahiyetinde insallah vardirr
Anladım hayırlısı inşallah

Ama değer gecıkme göre çok dusk geçen ay kimyasaldan sonra direk adet olmadan gebe oldum
Kimyasaldan sonra regl olmadan nasıl hamile kaldınız acaba benimde bu ay kimyasal olma ihtimali var bi değerimden dolayı hala beklemedeyim yine de

Back
X