- Emoji Skoru
- 60
- Puanlar
- 48
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İlk defa görüyorum control çizgisi soluk t kısmı kopkoyoReglinin 7. Gun gecikmesi resmi ekrana ekliyorum bakrmisiniz eczaci kizdi test vermiyor hastaneye git dedi ama siz bi bakin 4. Gun gecikmesinde negatifti![]()
Yok yazdm ben kapagini actim ama ters takmisimİlk defa görüyorum control çizgisi soluk t kısmı kopkoyobilemedim kan verin bence
Kan versenize yarin sağlık ocağında inşallah olur saglikliysaYok yazdm ben kapagini actim ama ters takmisim
Verdm smdi de sonuc bekliyorum yaaKan versenize yarin sağlık ocağında inşallah olur saglikliysa
İnşallah umudunuz boşa çıkmaz bizede haber verinVerdm smdi de sonuc bekliyorum yaa
Eczacı ne diyor kızıyor anlamış değilim ücretini ödüyorsunuz sonuçta ve isterseniz kutu kutu alırsınız kimseyi alakadar etmez bu inşallah vardır bu arda günlünüzce olsunReglinin 7. Gun gecikmesi resmi ekrana ekliyorum bakrmisiniz eczaci kizdi test vermiyor hastaneye git dedi ama siz bi bakin 4. Gun gecikmesinde negatifti![]()
Valla okudum sayfayı pozitif olabilir sonucun çıktı mı hayırlısıylaVerdm smdi de sonuc bekliyorum yaa
Bekliyorum yaa dua edin ne oluirrrİnşallah umudunuz boşa çıkmaz bizede haber verin![]()
Verdi bitane yaptim resimdekini snra gittim dedim durum bu dio sen kesin hamilesim sana test felan yok hastaneye gidiceksin tanidigim bu yuzden vermiyor espri mahiyetinde insallah vardirrEczacı ne diyor kızıyor anlamış değilim ücretini ödüyorsunuz sonuçta ve isterseniz kutu kutu alırsınız kimseyi alakadar etmez bu inşallah vardır bu arda günlünüzce olsun
Bekliyorum dua edin olurmu rabbim kimsenin kucagini bos birakmasinValla okudum sayfayı pozitif olabilir sonucun çıktı mı hayırlısıyla
Sonuc ne zaman çıkıyormuşBekliyorum dua edin olurmu rabbim kimsenin kucagini bos birakmasin
Bende bugün verdim 1 haftalık gecıkme 31 çıkı geçen ay kimyasal yaşamıştımSonuc ne zaman çıkıyormuş
Hamilesinizzz rabbim insaAalah kucaginiza almayida nasip ederr sonucu bekliyorum halaBende bugün verdim 1 haftalık gecıkme 31 çıkı geçen ay kimyasal yaşamıştım
Ama değer gecıkme göre çok dusk geçen ay kimyasaldan sonra direk adet olmadan gebe oldumHamilesinizzz rabbim insaAalah kucaginiza almayida nasip ederr sonucu bekliyorum hala
Anladım hayırlısı inşallahVerdi bitane yaptim resimdekini snra gittim dedim durum bu dio sen kesin hamilesim sana test felan yok hastaneye gidiceksin tanidigim bu yuzden vermiyor espri mahiyetinde insallah vardirr
Özeldemi verdiniz sonucu yazın mutlaka inşallah. Gusel sonclar alırsınızHamilesinizzz rabbim insaAalah kucaginiza almayida nasip ederr sonucu bekliyorum hala
Kimyasaldan sonra regl olmadan nasıl hamile kaldınız acaba benimde bu ay kimyasal olma ihtimali var bi değerimden dolayı hala beklemedeyim yine deAma değer gecıkme göre çok dusk geçen ay kimyasaldan sonra direk adet olmadan gebe oldum