acillll!!

exxems

Üye
Kayıtlı Üye
23 Eylül 2012
18
2
16
İstanbul
kızlar burun estetiği oldum ama septum deviasyon artık burun eti de yaaktırdım bir hafta oldu yeni konusmaya basladım yine bile burnum sızlıyo kemiğim acıyor gibi hissediyorum değişik bir his normal mi acaba bu?? arada bi çekiçle vuruyormus gibi oluyor geceleride:S

Bende aynı şekilde ameliyat oldum ama hiç ağrı çekmedim.
Şu var ki ben neredeyse 1 ay dik konumda uyudum.
Yan dönmemi engellemek için yastıkla destekledim sağımı solumu
1 gece yastık kaydı ve yan yattım o gün sızlamıştı.

ne kadar sürücek bu:S bende oturur gibi uyuyorum boynum ağrıdı artık:S birde o sızlaması yok mu.S kac ay sürüyor bu işkence ya

bence normal aynı işlemler yapıldı banada ve ilk 10 gün arada sızlama ufak ağrılarım oldu.hatta uykumda yanlışlıkla kasmışım burnumu tiksinir gibi offf bi ağrı ile uyandımki bir saat sürdü.çok geçmiş olsun.

oh içim rahatladı arkadasımla aynı anda olduk o gezip duruyor ilk günden beri konuşuyor falan ne agrı ne sızı ben böyle olunca dedim noluyır:S ameliyat mı kötü gecti acaba :S çok saolun kızlar sizede gecmiş olsun 7.günüm ve 1-2 aylardan bahsediliyor iyileşmek için nasıl dayancam bilmiyorum bana bu 7 gün bir ömür geldi:S

Canim bende de agri olmustu benim 1.ayim ama o agrilar ennnn fazla 5 gun yada 1 hafta surmustu sonra gecicek ve hatirlamiycaksin. Bende cok feci kasinti oluyodu ve ben 12 gun sonra yan yatmaya basladim valla burnum yastiga degmiyodu ama yan yatiyodum yani

Cok normal ama doktor bir agri kesici vermiştir kullaniyor musun onlari
Ya agrim oldugunda arveles kullaniyodum bide antibiotik kullaniyodum ben eczaci oldugum icin ilaclari ne kadar fazla icecegimi kendim ayarliyodum yani arvelesi gunde 4 tane bile ictigim oluyodu

gercekten zor bir sürec kızlar sizin olmus yine benim halen 10.günüm suan cok sükür masaj yaparken biraz sızlama acı oluyor ama yan yatamıyorum dediğn gibi burnum yana kayıo gibi acıyor :S

gercekten zor bir sürec kızlar sizin olmus yine benim halen 10.günüm suan cok sükür masaj yaparken biraz sızlama acı oluyor ama yan yatamıyorum dediğn gibi burnum yana kayıo gibi acıyor :S
Ben hala masaj yaparken acı hissediyorum :) burun ucun ve sırtı acıyo :) ve ilk yan yatmalarında bunu hissedebiirsin çünkü çok yeni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…