- 27 Şubat 2014
- 11
- 3
- 16
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tesekkeur ederimBelki de olabilir benim sancim yoktu öyle aman aman nisan gelmişti. Dr gitsen daha iyi olur canım ne desek rabbim sağlıkla kucağına almayi nasip etsin.![]()
Bebeginiz kac kilo dogmustu? Sabaha kadarbekliyim sabah giderimCanım telaş yapma tabiki ama zamanında gelmis sayılır ben 36+4dogurdum mesela bakılırsa en azından rahat olursun tabiki sen bilirsin.
Bebeğim 3400 gram doğmuştu .Sağlıkla sıhhatli gelsin bebeginBebeginiz kac kilo dogmustu? Sabaha kadarbekliyim sabah giderim
Hastaneye.
Allah analı babalı büytsn inşallah geçmis olsn nasıl geçti dogumunuZ zormuydu normal mi sezeryanmıTesekkr ederim kızlar dogurdum bugun saat 15.42 de
Cok tesekkur ederim ilk dogumuma göre cok kolaydi ilkince 2 gun sanci cekmistim:) sımdı öğlen 13.30 da hastaneye geldım 15.42 de normal doğurdum sükür:)Allah analı babalı büytsn inşallah geçmis olsn nasıl geçti dogumunuZ zormuydu normal mi sezeryanmı
Ay ne güzel hemen olmş doğum inşallah benmde öyle olur hastanelerde saatlerde beklemek istemyrm evde cekeym bende agrımı diye düşünüyrm bakalım kısmet ck sevndm sizin adınızaCok tesekkur ederim ilk dogumuma göre cok kolaydi ilkince 2 gun sanci cekmistim:) sımdı öğlen 13.30 da hastaneye geldım 15.42 de normal doğurdum sükür:)
Cok tesekkür ederim inşallah sızınde kolay olur bende agrıyı evde cektim sancılar cogalınca aradım hastaneyi öyle gittimıkıncı dogum olunca biraz daha rahat oluyorsun ilkinde cok telaş oluyor:))Ay ne güzel hemen olmş doğum inşallah benmde öyle olur hastanelerde saatlerde beklemek istemyrm evde cekeym bende agrımı diye düşünüyrm bakalım kısmet ck sevndm sizin adınıza![]()
Evet çok telaşlıym hala Bi ağrı sancı yk bakalım henüz beklıyrö dün aksam ck az bi nişan sanırım akıntı geldi ama tam anlamadm karnm da aşağıya inmedi henüz bekliyorum bakalmCok tesekkür ederim inşallah sızınde kolay olur bende agrıyı evde cektim sancılar cogalınca aradım hastaneyi öyle gittimıkıncı dogum olunca biraz daha rahat oluyorsun ilkinde cok telaş oluyor:))