Acillll

berivan_s

Üye
Kayıtlı Üye
27 Şubat 2014
11
3
16
Merhaba kizlar 37+2 gunluk hamileyim ve bugun kahverengi akintim
Basladi herhangi bir sancim agrim yok ama tuvalette yanma hissediyorum asagidan vuruyor gibi bebegim acaba dogum
Baslangicimi ?? İkinci gebeligim ilkini 38+2 de dogurdum ..

Normal mi dogum yapmıştınız ayrıca cinsiyeti nedir

Hmm kızlar eksik gün doğar derler ya dr nuz n diyor acaba

Belki de olabilir benim sancim yoktu öyle aman aman nisan gelmişti. Dr gitsen daha iyi olur canım ne desek rabbim sağlıkla kucağına almayi nasip etsin. :dua::dua::KK200:

Bugun basladi doktora soramadim yurt disinda yasiyorum hafta sonu arayamam doktoru hastaneye gitmem gerek ama gitmek te istemiyorum daha sanci falan yok telas yapmak istemiyorum

Canım telaş yapma tabiki ama zamanında gelmis sayılır ben 36+4dogurdum mesela bakılırsa en azından rahat olursun tabiki sen bilirsin.

Nisan gelmis olabilir.ilk cocugumda da oyle oldu ama sancim vardi benim sonra nisan geldi onunla bir suyum da gelmisyi 36+4de dogum yapmistim.
Bence ihmal etmeyin hemen bi hastaneye gidin.ne oldugunu anlamak icin.baska bir belirtiniz yok.

Allah analı babalı büytsn inşallah geçmis olsn nasıl geçti dogumunuZ zormuydu normal mi sezeryanmı
Cok tesekkur ederim ilk dogumuma göre cok kolaydi ilkince 2 gun sanci cekmistim:) sımdı öğlen 13.30 da hastaneye geldım 15.42 de normal doğurdum sükür:)

Cok tesekkur ederim ilk dogumuma göre cok kolaydi ilkince 2 gun sanci cekmistim:) sımdı öğlen 13.30 da hastaneye geldım 15.42 de normal doğurdum sükür:)
Ay ne güzel hemen olmş doğum inşallah benmde öyle olur hastanelerde saatlerde beklemek istemyrm evde cekeym bende agrımı diye düşünüyrm bakalım kısmet ck sevndm sizin adınıza:KK15:

Ay ne güzel hemen olmş doğum inşallah benmde öyle olur hastanelerde saatlerde beklemek istemyrm evde cekeym bende agrımı diye düşünüyrm bakalım kısmet ck sevndm sizin adınıza:KK15:
Cok tesekkür ederim inşallah sızınde kolay olur bende agrıyı evde cektim sancılar cogalınca aradım hastaneyi öyle gittimıkıncı dogum olunca biraz daha rahat oluyorsun ilkinde cok telaş oluyor:))

Cok tesekkür ederim inşallah sızınde kolay olur bende agrıyı evde cektim sancılar cogalınca aradım hastaneyi öyle gittimıkıncı dogum olunca biraz daha rahat oluyorsun ilkinde cok telaş oluyor:))
Evet çok telaşlıym hala Bi ağrı sancı yk bakalım henüz beklıyrö dün aksam ck az bi nişan sanırım akıntı geldi ama tam anlamadm karnm da aşağıya inmedi henüz bekliyorum bakalm

Back
X