Acilllll gebelik testi

basak00

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Mart 2022
17
3
36
26
Merhabayım arkadaşlar, size bi sorum olacak regl döndüm 25 gün bu ay adetim 4 gün gecikti test yaptım negatif çıktı (negatif olduğuna eminim) tam 3 adet aldım ve hepsini 2 saat arayla yaptım sonradan pozitife dönme ihtimali var mı bu durumu yaşayan oldu mu

Geç dollenme ise sonra pozitife donebiljr
Benim bildiğim kadarıyla regl süresi 21/25/28 günde bir olanlarda geç yumurtlama olmuyormuş o biraz umudumu kurdu daha çok 30 ve üzeri sürede regl olan kişilerde geç döllenme oluyor diye okudum inşallah geç döllenmiştir

Canim o bazen degisiyor takip etmiyosan ovulasyonla arkadasim adet gunu yumurtlamis normaldede adetleri duzenliydi o gun hamile kalmis

Canim o bazen degisiyor takip etmiyosan ovulasyonla arkadasim adet gunu yumurtlamis normaldede adetleri duzenliydi o gun hamile kalmis
Maalesef 6 gün gecikme olduktan sonra regl oldum strese veriyorum sonrasında ovulasyon testine başladım reglime 5 gün var hala yumurtlama göremedim

nasıl yani regliyken mi yumurtlamış regl dönemi oluşan ilişkisen mi hamile kaldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…