• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Acilllll ikinci çizgi silik

• Konu Sahibi Konu Sahibi krmnr
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

krmnr

Üye
Kayıtlı Üye
18 Eylül 2024
22
1
6
24
Testim böyle çıktı sonucu nedir bundan hariç iki tane daha test yaptım onlar negatif çıktı buda silik çıktı anında oldu ama silik çıkması

Eklentiler

• IMG_1533.webp
    IMG_1533.webp
    33 KB · Görüntüleme: 81
Selam inşallah bebiş vardır, bebetime bende de yalancı cıkarmıştı ama eğer bebek varsa sabah ilk idrarla test yapın ya da direkt kan verin
Ya bide diğer erken gebelik testi de çok çok hafif çizgi belli dikkatli bakınca gözüküyor

Benim testim de sizce var mı

Eklentiler

• IMG_7122.webp
    IMG_7122.webp
    7 KB · Görüntüleme: 43
  • IMG_7121.webp
    IMG_7121.webp
    6,8 KB · Görüntüleme: 20
  • IMG_7120.webp
    IMG_7120.webp
    13,1 KB · Görüntüleme: 42
Ya bide diğer erken gebelik testi de çok çok hafif çizgi belli dikkatli bakınca gözüküyor
Bence testi tekrarla benim regl olmam gereken günde kıpkırmızı çıkmıştı ben yine de yalancıdır diye şüphe etmiştim 😅 kaset test ve erken gebelik ikisini birlikte yapmıştım

Bence testi tekrarla benim regl olmam gereken günde kıpkırmızı çıkmıştı ben yine de yalancıdır diye şüphe etmiştim 😅 kaset test ve erken gebelik ikisini birlikte yapmıştım
Yarın tekrar yapcam kaç gündür mide bulantım filan var benim şuan bile var yani ara ara sol kasıgıma ağrı giriyor dün mesela her iki tarafta çok ağrımıştı

Yarın tekrar yapcam kaç gündür mide bulantım filan var benim şuan bile var yani ara ara sol kasıgıma ağrı giriyor dün mesela her iki tarafta çok ağrımıştı
Geçtiğimiz Pazar aynı şekilde benimde sol kasık tarafım felaket ağrıdı mide bulantısı da vardı ama aldırış etmedim acaba hamilelik olabilir mi

Bi dene bakalım ama dediğim gibi iki test birden yap kaba idrar alıp Allah sağlıkla güzel hayr sahibi evlat nasip etsin 🩷🙏🏼

Amin inşallah ama umutlanmak istemiyorum eşimde olmadığını düşünüyor

Back
X