• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Acilllll ikinci çizgi silik

• Konu Sahibi Konu Sahibi krmnr
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ben cok hayal kırıklığına uğradım seni anlıyorum o yüzden iki çizgi de kıpkırmızı oldugunda bile inanmamıştım + bir kaybım var düşük. O yüzden canı gönülden diliyorum rabbim hayr sahibi güzel huylu evlat nasip etsin hepimize
Amin inşallah eşimde olmadığını söylüyor umutlanma diyor

Kizlar iki kutu progynova kullandım 30 Ekim'de dört günlük bı adet kanamam oldu bugün de sabah bulantım oldu test yapıyım. Dedim anında ikinci silik çizgi belirdi bekleyincede koyulastim sizce gebe miyim adetten hemen sonra böyle bı çizgi çıkması normalmi

Eklentiler

• 17626850313697327424636754886764.webp
    17626850313697327424636754886764.webp
    40,2 KB · Görüntüleme: 10
Kizlar iki kutu progynova kullandım 30 Ekim'de dört günlük bı adet kanamam oldu bugün de sabah bulantım oldu test yapıyım. Dedim anında ikinci silik çizgi belirdi bekleyincede koyulastim sizce gebe miyim adetten hemen sonra böyle bı çizgi çıkması normalmi
Adetten sonra olmasını zannetmiyorum

Eğer üstüne görme durumundan şüpheleniyorsan kanama bitmesinden 7-10 gün sonra idrarda çıkar kanama bittikten 3-5 gün sonra kanda kesin çıkar

Adetim bittide lekelenme geliyor yine de cikarmi sizce
Canım şöyle söyliyim eğer üstüne görmeyse kanama 3-4 gün içinde biter herkes kısa olmaz kimisi adet gibi görebiliyor. O kanama bittikten sonra zaten beta değeri yükselmeye başlıyor. O yüzden reglin geçtiyse ve sen kanama yaşıyorsan bunu üstüne görme olarak nitelendiriyorsan kanama bittikten 3-4 gün sonra kanda rahat cıkar. O yüzden o adet bitimi geçtiyse lekenle varsa bence kanda çok rahat cıkar . Kaç gün oldu biteli ?

Canım şöyle söyliyim eğer üstüne görmeyse kanama 3-4 gün içinde biter herkes kısa olmaz kimisi adet gibi görebiliyor. O kanama bittikten sonra zaten beta değeri yükselmeye başlıyor. O yüzden reglin geçtiyse ve sen kanama yaşıyorsan bunu üstüne görme olarak nitelendiriyorsan kanama bittikten 3-4 gün sonra kanda rahat cıkar. O yüzden o adet bitimi geçtiyse lekenle varsa bence kanda çok rahat cıkar . Kaç gün oldu biteli ?
4 5 oldu sabahta bulantım oldu küstüm test yaptım bu şekilde silik çıktı

Eklentiler

• 17626881974614428660859238191503.webp
    17626881974614428660859238191503.webp
    22,9 KB · Görüntüleme: 5
Back
X