Aşılama Acilllll lütfen yardımcı olurmusunuz

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

TomakinT

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Ağustos 2018
399
294
53
32
Arkadaşlar lütfen yardım edinn yorumlayınnnn.. aşılamam bugun oldu bu sonuclar nasıl sizce

Eklentiler

• A9C91C40-6E12-4329-9FAA-FAE7D10C423D.webp
    20,6 KB · Görüntüleme: 63
SAYI AZ AMA HAREKET İYİ GÖRÜNÜYOR İNŞALLAH 10 GÜNE KALMAZ HAYIRLA SAĞLIKLA BEBEK HABERİNİ ALIRSIN BOL BOL DİNLEN ZIPLAMA ANİ HAREKET YAPMA YÜKSEK YERLERE UZANMAYA ÇALIŞMA KORU KENDİNİ

SAYI AZ AMA HAREKET İYİ GÖRÜNÜYOR İNŞALLAH 10 GÜNE KALMAZ HAYIRLA SAĞLIKLA BEBEK HABERİNİ ALIRSIN BOL BOL DİNLEN ZIPLAMA ANİ HAREKET YAPMA YÜKSEK YERLERE UZANMAYA ÇALIŞMA KORU KENDİNİ
Çok teşekkür ederim ilginiz için oyle yapıyorum hep yatıyorum kasık ağrım normal mi sizce

CANIM İNAN Kİ BİLMİYORUM HİÇ AŞILAMA YAPTIRMADIM NORMALDİR AMA

İNŞALLAH BELİRTİDİR DUALARIM SİZİNLE

Çok teşekkür ederim ilginiz için oyle yapıyorum hep yatıyorum kasık ağrım normal mi sizce
Merhaba canim insallah tutar Allah in izniyle sonucunu bizimle paylasirsin olur mu kasik ve bel agrisina gelince o agrilar ignenin etkisi canim korkulacak birsey yok gerci cok olmus gecmistir umarim

Merhaba canim insallah tutar Allah in izniyle sonucunu bizimle paylasirsin olur mu kasik ve bel agrisina gelince o agrilar ignenin etkisi canim korkulacak birsey yok gerci cok olmus gecmistir umarim
çok teşekkür edewim güzel dualarınız için allah isteyen herkese nasip etsin :9 ağrım çok yok arada kasık batması o kadar saniyelik oda :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…