ACİLLLLL!!! TRANSFERİN 9.GÜNÜ İDRAR TESTİ

smyyeeumitt

sağlıkla gelsin Allah'ım <3
Kayıtlı Üye
8 Ağustos 2014
572
554
78
33
Kzlar akşam 9. Günu test yaptm negatif cikti simdi baktm silik cizgi oluşmuş bugun kan vericm ama aklim cok karisik aksama kadar bekleyemicm bi yazın bana rahatlıym. Nedir bu yani pozitif olabilir mi

arkadaşım en iyi sonucu kan tahlili verir o da 12. günde yaparsan net sonuç alırsın. sabret az kalmış. kan tahlilinin 2 güne bir de 2 kat artması lazım. sakin ol Rabbim yar ve yardımcın olsun

arkadaşım en iyi sonucu kan tahlili verir o da 12. günde yaparsan net sonuç alırsın. sabret az kalmış. kan tahlilinin 2 güne bir de 2 kat artması lazım. sakin ol Rabbim yar ve yardımcın olsun
Bugun icin cagirdi doktorum ilk kani vermek icin artısi icinde 12. Gun bakar heralde pozitifse eger. Hic duydun mu sen silik cizgiyle hamile oldugunu ogrenen

Canım çizgi kaç dakika sonra çıktı. 20 dkdan sonraysa geçersiz.
Benimki silik çizgiydi ama 5 dk içinde belirdi
Bilmiyorm ki ben 10 dk flan baktm braktm aksam sabah çöpe atiym dedm baktm cizgi var 20 dk icindemi olustu sabaha kadarmi sürdü bilmiyorm ki

Bugun icin cagirdi doktorum ilk kani vermek icin artısi icinde 12. Gun bakar heralde pozitifse eger. Hic duydun mu sen silik cizgiyle hamile oldugunu ogrenen
canım eğer silik çizgiyi sabah gördüysen testin sonucunda doğruluk payı azalıyor. yani ilk 10 dk içinde görünen sonuç doğru kabul ediliyor ama idrar testine güven olmaz asla. sen kana baktır en kesini o ;)

Merhaba Arkadaşlar bende 2 Ocak tarihinde dondurulmuş 5. Gun embriyo transferim oldu. Bir adet embriyo yerleştirdiler. Diğer embriyoyu tekrardan dondurdular. 14 Ocakta test günüm var. Zaman yaklaştıkça stres yapmaya başladım. İdrar testi yapmak istemiyorum hayal kırıklığı yaşıcam diye. Bugün adet günüm normalde gelen giden birşey olmadı :) Birkaç gündür kasıklarımda kramp şeklinde ağrılar oluyor. Blogda yazılanları okuduğum kadarıyla tutunma ağrısıda olabilir diyorlar. Bilemiyorum benim gibi durumu olup pozitif sonuç alan arkadaşlarımız var mı?

Merhaba Arkadaşlar bende 2 Ocak tarihinde dondurulmuş 5. Gun embriyo transferim oldu. Bir adet embriyo yerleştirdiler. Diğer embriyoyu tekrardan dondurdular. 14 Ocakta test günüm var. Zaman yaklaştıkça stres yapmaya başladım. İdrar testi yapmak istemiyorum hayal kırıklığı yaşıcam diye. Bugün adet günüm normalde gelen giden birşey olmadı :) Birkaç gündür kasıklarımda kramp şeklinde ağrılar oluyor. Blogda yazılanları okuduğum kadarıyla tutunma ağrısıda olabilir diyorlar. Bilemiyorum benim gibi durumu olup pozitif sonuç alan arkadaşlarımız var mı?
Ayni seyleri yasiyoruz... benim de ayni durum var ama doktor 5. Gun embriyosu diye 12sinde de yapabilirsin dedi. Dun idrar testi yaptim ama cikmadi. Moralim biraz bozuldu ama benim durumumda olup kanda pozitif goren kisilerle gorustum... ben yapmani tavsiye etmem idrar testi ister istemez etkiliyor cunku... agrilar ara ara bende de oluyor.. insallah guzel sonuc alirsin..

Back
X