Transferin 8. Günü idrar testi yapanlar

Bide size önerim avakado kabak çekirdeği tüketin
Aylardır her gün kabak çekirdeği tüketiyorum. Avokado da sık sık tükettim ve tüketiyorum.
Zaten sanırım olduysa olmuştur, olmadıysa yine yapacak bir şey yok. Yarın test günüm.

Kızlar donmuş embriyo transferimin 7.günü bugün sabah idrar testi yaptım 7 dk sonra ikinci silik çizgi çıktı tutmuş mudur sizce kan versem çıkar mı

Eklentiler

• IMG_1775.webp
    IMG_1775.webp
    11 KB · Görüntüleme: 61
Kızlar donmuş embriyo transferimin 7.günü bugün sabah idrar testi yaptım 7 dk sonra ikinci silik çizgi çıktı tutmuş mudur sizce kan versem çıkar mı
Selam cnaım resimde gayet net ikinci çizgin varr bende ilk test yaptığımda bi yarım saatten sonra çok hafif çizgi olmuştuu çok şükür pozitiftim :) inşallah seninde pozitiftir canım ovitirekke falan vurundunmu

5 gün üst üste erken gebelik yaptım. Hepsi bembeyaz negatifti. Hiç böyle acaba mi var mı bile diyemedim. O kadar negatifti. Kan verdim beta çıktı. Ama kimyasalla sonuçlandı.
Kimyasal nasıl oluyor acaba benım de beta 28den 7ye düştü

Kimyasal nasıl oluyor acaba benım de beta 28den 7ye düştü
Gecmis olsun. Tutunma gerçekleşmiş ancak embriyo sağlıklı olmadığı için gelişmeye devam edememiş. Doktorunuz ilaclarinizi biraktiracaktir.1 hafta içerisinde de parçalı, pıhtılı ve biraz da sancılı adetiniz olacaktır.

Gecmis olsun. Tutunma gerçekleşmiş ancak embriyo sağlıklı olmadığı için gelişmeye devam edememiş. Doktorunuz ilaclarinizi biraktiracaktir.1 hafta içerisinde de parçalı, pıhtılı ve biraz da sancılı adetiniz olacaktır.
Anladım teşekkür ederim peki bu durumda bir sonraki denemede genetik ayıklama yapılması mantıklı olur mu bu ikinci basarısız denememiz oldu

Anladım teşekkür ederim peki bu durumda bir sonraki denemede genetik ayıklama yapılması mantıklı olur mu bu ikinci basarısız denememiz oldu
İlk transferinizde mi kimyasal oldu yoksa negatif mi Genetik taramalı tüp bebeği genelde düşüklerden sonra yapıyorlar ama isterseniz yaptırabilirsiniz kafanızda daha rahat olur.

İlk transferinizde mi kimyasal oldu yoksa negatif mi Genetik taramalı tüp bebeği genelde düşüklerden sonra yapıyorlar ama isterseniz yaptırabilirsiniz kafanızda daha rahat olur.
İlk transferim direkt negatif oldu. Bu düşük mü oluyor şimdi :( evet onun dısında her şey iyiydi çünkü doktorumun da dediği emrbriyo iyi kaliye yaşım 33 kilo veya başka rahatsızlık yok genetik bakmak mantıklı olacak gibi 🙏🏽

Back
X