Bide size önerim avakado kabak çekirdeği tüketinCanım ara ufak kramplar giriyor bide mide bulantısı hafif birazda lekelenme öyle
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bide size önerim avakado kabak çekirdeği tüketinCanım ara ufak kramplar giriyor bide mide bulantısı hafif birazda lekelenme öyle
Teşekkür ederim cevabınız için.Canım ara ufak kramplar giriyor bide mide bulantısı hafif birazda lekelenme öyle
Aylardır her gün kabak çekirdeği tüketiyorum. Avokado da sık sık tükettim ve tüketiyorum.Bide size önerim avakado kabak çekirdeği tüketin
Rica ederTeşekkür ederim cevabınız için.![]()
Ümitsiz olma canım Rabbim isterse olurAylardır her gün kabak çekirdeği tüketiyorum. Avokado da sık sık tükettim ve tüketiyorum.
Zaten sanırım olduysa olmuştur, olmadıysa yine yapacak bir şey yok. Yarın test günüm.
Selam cnaım resimde gayet net ikinci çizgin varr bende ilk test yaptığımda bi yarım saatten sonra çok hafif çizgi olmuştuu çok şükür pozitiftim :) inşallah seninde pozitiftir canım ovitirekke falan vurundunmuKızlar donmuş embriyo transferimin 7.günü bugün sabah idrar testi yaptım 7 dk sonra ikinci silik çizgi çıktı tutmuş mudur sizce kan versem çıkar mı
Selam cnaım resimde gayet net ikinci çizgin varr bende ilk test yaptığımda bi yarım saatten sonra çok hafif çizgi olmuştuu çok şükür pozitiftim :) inşallah seninde pozitiftir canım ovitirekke falan vurundun
Bugün kan testi verdim canım 7.gün bhcg 135 çıktı çok şükür pozitif :)Selam cnaım resimde gayet net ikinci çizgin varr bende ilk test yaptığımda bi yarım saatten sonra çok hafif çizgi olmuştuu çok şükür pozitiftim :) inşallah seninde pozitiftir canım ovitirekke falan vurundunmu
Kimyasal nasıl oluyor acaba benım de beta 28den 7ye düştü5 gün üst üste erken gebelik yaptım. Hepsi bembeyaz negatifti. Hiç böyle acaba mi var mı bile diyemedim. O kadar negatifti. Kan verdim beta çıktı. Ama kimyasalla sonuçlandı.
Gecmis olsun. Tutunma gerçekleşmiş ancak embriyo sağlıklı olmadığı için gelişmeye devam edememiş. Doktorunuz ilaclarinizi biraktiracaktir.1 hafta içerisinde de parçalı, pıhtılı ve biraz da sancılı adetiniz olacaktır.Kimyasal nasıl oluyor acaba benım de beta 28den 7ye düştü
Anladım teşekkür ederim peki bu durumda bir sonraki denemede genetik ayıklama yapılması mantıklı olur mu bu ikinci basarısız denememiz olduGecmis olsun. Tutunma gerçekleşmiş ancak embriyo sağlıklı olmadığı için gelişmeye devam edememiş. Doktorunuz ilaclarinizi biraktiracaktir.1 hafta içerisinde de parçalı, pıhtılı ve biraz da sancılı adetiniz olacaktır.
İlk transferinizde mi kimyasal oldu yoksa negatif mi Genetik taramalı tüp bebeği genelde düşüklerden sonra yapıyorlar ama isterseniz yaptırabilirsiniz kafanızda daha rahat olur.Anladım teşekkür ederim peki bu durumda bir sonraki denemede genetik ayıklama yapılması mantıklı olur mu bu ikinci basarısız denememiz oldu
İlk transferim direkt negatif oldu. Bu düşük mü oluyor şimdiİlk transferinizde mi kimyasal oldu yoksa negatif mi Genetik taramalı tüp bebeği genelde düşüklerden sonra yapıyorlar ama isterseniz yaptırabilirsiniz kafanızda daha rahat olur.