Saç Rengi ve Saç Boyama acilllll!!!!!!yardim kizlar

gulum2434

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Aralık 2013
166
170
32
Esmerim ela gozluyum kızlar şuan ki saç rengim kızıl ama bir senedır boyamıyorum saçlarımı uçları da kızıl ama soluk sizce kullu renklere dönmek zor olur mu yanar mı saçlarım kizillik kalir mi haftaya kuafore gidecegim....birde sizce hangi renk yapayim kullu kumral dusunuyorum ama

Esmerim ela gozluyum kızlar şuan ki saç rengim kızıl ama bir senedır boyamıyorum saçlarımı uçları da kızıl ama soluk sizce kullu renklere dönmek zor olur mu yanar mı saçlarım kizillik kalir mi haftaya kuafore gidecegim....birde sizce hangi renk yapayim kullu kumral dusunuyorum ama
bence yüzünü kapatan bir resim koysaydın ona göre yorum yapabilirdik ten rengin yüz tipin saçlarının boyu tonu çok önemli.
saçların işlem görecek yani açma yapacaklar küllü de ,sarı da düşünsen... saçlardaki kızıllığı atacaklar ve saçlarına rengi oturtabilmek için açacaklar sonra istediğin rengi boyayacaklar ki oda hemen 1 boyamada oturmayacaktır. saçlarını doğal rengine boyatıp yüzünün yanlarına düşen bölümlerin rengini açık renklere boyatsan kumral yada sarı tonlarda yüzüne ışıltı verilse gözlerin ön plana çıkabilir , güzel olabilir.

bence yüzünü kapatan bir resim koysaydın ona göre yorum yapabilirdik ten rengin yüz tipin saçlarının boyu tonu çok önemli.
saçların işlem görecek yani açma yapacaklar küllü de ,sarı da düşünsen... saçlardaki kızıllığı atacaklar ve saçlarına rengi oturtabilmek için açacaklar sonra istediğin rengi boyayacaklar ki oda hemen 1 boyamada oturmayacaktır. saçlarını doğal rengine boyatıp yüzünün yanlarına düşen bölümlerin rengini açık renklere boyatsan kumral yada sarı tonlarda yüzüne ışıltı verilse gözlerin ön plana çıkabilir , güzel olabilir.
Cok sagol bi an kimse gorup birsey yazmayacak sandim cok sagol foto atabilirim ya aslinda sunu dusunuyorum
unnamed (2).jpg
unnamed (2).jpg
bunu yapsam cok yipranir mi

Onu düşünüyorsun da çok güzel bir sac rengi, yanlız sacinizi görmemiz lazim kızıla yapilan işlem cok yıpratır. Sanırım kizilda sacinizi yipratmis

Sacimi suan atiyorum bir sene oldu boyayali ve ondn sonra hic boyamadim dipdipler kendj rengmEki Görüntüle 1536753

Kizil da zor açılıyor çok iyi çalışan bi kuaföre eğitmeni tavsiye ediyorum istediğin rengi alamayabilirsin. Saçını bir kere acarlar o sac çok yiprancakyiprancak, kizili sectiysen rn az 5 sene kullanmalisin :)) ben de sonucu çok merak ediyorum. :))

Kizil da zor açılıyor çok iyi çalışan bi kuaföre eğitmeni tavsiye ediyorum istediğin rengi alamayabilirsin. Saçını bir kere acarlar o sac çok yiprancakyiprancak, kizili sectiysen rn az 5 sene kullanmalisin :)) ben de sonucu çok merak ediyorum. :))
Hadi ya o kadar mi kotu ya bu rengi yapmak degil acmak yipratir diyorsunuz

Hadi ya o kadar mi kotu ya bu rengi yapmak degil acmak yipratir diyorsunuz

Evt canım ondan bahsettim :) açmak çok yıpratır ben daha yeniyim bu iste çok yaptım çok şükür hic kazaya gelen birşey olmadı ama öğrenci cesareti iste en fazla bakır tonları falan oldu . inşallah iyi sonuç alırsın canim.

Saçınızı 2 hafta boyunca beyaz sabunla yıkaya yıkaya o kızıllığı akıtırsınız zaten, papatya sarısına boyamayacaksanız açma işlemine gerek yok.

X