Acilllll yardımm kızlarrrr...

ecce123

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Ocak 2011
157
0
116
36
Bursa
ÖNCELİKLE MERHABA ARKADASLAR.. DİREK KONUYA GİRİCEM CÜNKİ NE YAMAM GEREKTİĞİNE KARAR VERMİYORUM.. ADETİME 4 GÜN VAR DÜN AKŞAM TEST YAPTIM YANİ 5 GÜN KALA İLKTEN NEGATİFTİ SONRA BİZ DIŞARI CIKTIK EŞİMLE EVE GELDİM TESTE BAKTIM BARİZ BELLİ 2, KIRMIZI ÇİZGİ CIKMIŞ.. SONRA SABAH TESTİ YİNELEDİM FARKLI MARKA İLE 10 DK İÇİNDE YİNE BİRŞEY CIKMADI SONRA SONRA TEKRAR BAKTIM İKİNCİ ÇİZGİ YİNE BELLİ OLUYOR ŞİMDİ NE DEMEK OLUYOR BU TESTLER COK MU ERKEN YAPIYORUM ONDAN MI BÖYLE.. AMA ÖNCEDEN DE YAPIYORDUM 2. ÇİZGİ HİÇ CIKMIYORDU SONRASINDA REGLİ OLUYORDUM.. CVPLAR İÇİN ŞİMDİİDEN TEŞKRLER..:ssz:

canım hiç belli olmaz moralini bozma,ikinci çizgi silik de çıksa ya da beş dk. kadar sonra da çıksa fark etmes ihtimalen hamilesindir.Ama tabi sen yine de her ihtimali de düşün 3-4 gün daha bekle sonra tekrar test yap yine silik çıkarsa bu sefer kan testi yaptırırsın,aklında bulunsun bazen çok ekren döneminde gebeliklerin kan testlerinde bile fark edilemiyebiliyor... uzun lafın kısası ne moralini boz ne de kendini kaptır ;) azıcık daha sabır ..hayırlısı neyse öyle olsun gönlüne göre versin Allah inş. canım....

ÖNCELİKLE MERHABA ARKADASLAR.. DİREK KONUYA GİRİCEM CÜNKİ NE YAMAM GEREKTİĞİNE KARAR VERMİYORUM.. ADETİME 4 GÜN VAR DÜN AKŞAM TEST YAPTIM YANİ 5 GÜN KALA İLKTEN NEGATİFTİ SONRA BİZ DIŞARI CIKTIK EŞİMLE EVE GELDİM TESTE BAKTIM BARİZ BELLİ 2, KIRMIZI ÇİZGİ CIKMIŞ.. SONRA SABAH TESTİ YİNELEDİM FARKLI MARKA İLE 10 DK İÇİNDE YİNE BİRŞEY CIKMADI SONRA SONRA TEKRAR BAKTIM İKİNCİ ÇİZGİ YİNE BELLİ OLUYOR ŞİMDİ NE DEMEK OLUYOR BU TESTLER COK MU ERKEN YAPIYORUM ONDAN MI BÖYLE.. AMA ÖNCEDEN DE YAPIYORDUM 2. ÇİZGİ HİÇ CIKMIYORDU SONRASINDA REGLİ OLUYORDUM.. CVPLAR İÇİN ŞİMDİİDEN TEŞKRLER..:ssz:

Canim umitlendirmek istemem ama. ..pozitif ..
Aynı şey benim de başıma geldi test yaptim 1 cizgi yaptim aradan 10 dk sonra baktimki cok silik 2.cizgi. .bence kan testi yaptir..

bende 3 gün önce meraktan yaptım gebelik testi.benim adetim 25 haziranda olacak yani daha çok var ama yinede yaptım.
gebelik testinin kullanım kılavuzunda yazıyor.
uyguladıktan 40 saniye ila 5 dakika arasında kesin sonuç verir.
30 dakiadan sonra çıkan sonuç geçersizdir.

belkide benimde ümitli olduğum gibi sende adet döneminin bitmesini bekle.

Canim umitlendirmek istemem ama. ..pozitif ..
Aynı şey benim de başıma geldi test yaptim 1 cizgi yaptim aradan 10 dk sonra baktimki cok silik 2.cizgi. .bence kan testi yaptir..

sizinki 10 dk da sonucu değiştirmiş bu çok normal ama 1 saati bulması tuhaf gerçekten.
birşey soracağım peki çizgi ne kadar silikti?
bende 5 dk sonra sonra-belki benim çok istememden dolayı kendimi görmeye zorladığım-çok çok zor farkedilen bir silik farkettim ama yok denilecek gibiydi,eşime gösterdim yok dedi.sonra bende olmadığına inandırdım kendimi ama siz çok çok silik deyincede ümitlenmedim değil :31:

Merhaba.
Ben de adetime 5 gün kala sırf eğlence olsun diye işyerimde öğlen 1'de yaptım testi.Çöpe atmadım gören olur diye.5te tekrar baktım çizgi falan yoktu.7,3ta eve gittim.Aklıma düştü tekrar baktım çizgi çıkmış.Ve seninki gibi belirgin değildi.Hayaletten daha silikti diyebilirim.Ertesi gün farklı bi markayla ilk idrarla yaptım 10 dk sonra çizgi daha belirginleşti.Aynı gün kan verdim.Yani 4 gün kala 22 çıktı betam.1 gün arayla tekrarladım testi 98 oldu.4 ay boyunca geciktiğinde bile yapardım hiç çıkmazdı çizgi.10 dk sonra hata verebilir diyorlar,doğrudur.Ama benimki yanlış çıkmadı.Bikaç arkadaşımda da 5 dk içinde beliren testleri hatalı çıktı.Kan vermeni tavsiye ederim.İnşallah güzel bi sonuç alırsın.:29:

sizinki 10 dk da sonucu değiştirmiş bu çok normal ama 1 saati bulması tuhaf gerçekten.
bende 5 dk sonra sonra-belki benim çok istememden dolayı kendimi görmeye zorladığım-çok çok zor farkedilen bir silik farkettim ama yok denilecek gibiydi,eşime gösterdim yok dedi.sonra bende olmadığına inandırdım kendimi ama siz çok çok silik deyincede ümitlenmedim değil :31:

civcivvv;
canım bence hamilesin.silikte olsa gebelik vardır demektir.ben ilk gebeliğimde 4 gün geçti yaptım çook silik çıktı inanmadım tabi sancım ağım da devam ediyordu.keşke bir dr.a gitseymişim diye hayıflanıorum.çünkü kaybettim... ama biz de artık düşünüyoruz.hayırlsıı... ama bir kan testi yaptır istersen

civcivvv;
canım bence hamilesin.silikte olsa gebelik vardır demektir.ben ilk gebeliğimde 4 gün geçti yaptım çook silik çıktı inanmadım tabi sancım ağım da devam ediyordu.keşke bir dr.a gitseymişim diye hayıflanıorum.çünkü kaybettim... ama biz de artık düşünüyoruz.hayırlsıı... ama bir kan testi yaptır istersen

inşallah hamileyimdir serhatice ama sanmıyorum ya...
çünkü çizgi burda arkadaşların paylaştığı o çok silik çizgidende silikti..
tek şüphem adetten 10 gün önce yaptığım için net sonuç vermemiş olabileceği yönünde.
şimdi evde bir test daha var yapsam mı ki :26:
Allah bir meleğini yanına almış inşaAllah en hayırlı zamanda birinide senin yanına verir :nazar: :16:

çok pisim biliyorum :27: ama umut dünyası naparsınız,çöpü kurcalayıp yaptığım gebelik testini buldum.
silik çizgi yok artık,sadece aşırı dikkatli bakınca kıl gibi incecik,hayaletimsi bir çizgi var,onuda zorla gördürdüm gözüme yani :50:

Ece arkadasimizinkini anladigim kadariyla test negatif cikar cikmaz hemen dışarıya cikmislar...belki bi 10 dk. Sonra baksaydi yada 10 dk sonra mi pozitif oldu...orasi onemli....

Günün gectimi canim...var mi daha günün. ..

Ece arkadasimizinkini anladigim kadariyla test negatif cikar cikmaz hemen dışarıya cikmislar...belki bi 10 dk. Sonra baksaydi yada 10 dk sonra mi pozitif oldu...orasi onemli....

Günün gectimi canim...var mi daha günün. ..

doğru o da var,dışarı çıkar çıkmazda oluşmuş olabilir.
günüm daha geçmedi yani 25 haziranda adet olmam gerek normalde.
ben dayanamayıp erken test yaptım.
çünkü adet belirtilerim bi kaç gün öncesinde belli olurdu.oysa daha geçen haftadan beri vücudumda şişlik,göğüslerimde aşırı hassasiyet var.
şüphelendiğim için 25 haziranı bekleyemedim: (
ve hatta şimdi gene bi test yaptım bekliyorum :26:

doğru o da var,dışarı çıkar çıkmazda oluşmuş olabilir.
günüm daha geçmedi yani 25 haziranda adet olmam gerek normalde.
ben dayanamayıp erken test yaptım.
çünkü adet belirtilerim bi kaç gün öncesinde belli olurdu.oysa daha geçen haftadan beri vücudumda şişlik,göğüslerimde aşırı hassasiyet var.
şüphelendiğim için 25 haziranı bekleyemedim: (
ve hatta şimdi gene bi test yaptım bekliyorum :26:
CANIM BEN KAN TESTİ YAPTIRDIM O GÜN NEGATİF ÇIKTI HAYIRLISI ARTIK..

bende 3 gün önce meraktan yaptım gebelik testi.benim adetim 25 haziranda olacak yani daha çok var ama yinede yaptım.
gebelik testinin kullanım kılavuzunda yazıyor.
uyguladıktan 40 saniye ila 5 dakika arasında kesin sonuç verir.
30 dakiadan sonra çıkan sonuç geçersizdir.

belkide benimde ümitli olduğum gibi sende adet döneminin bitmesini bekle.

Merhaba.
Ben de adetime 5 gün kala sırf eğlence olsun diye işyerimde öğlen 1'de yaptım testi.Çöpe atmadım gören olur diye.5te tekrar baktım çizgi falan yoktu.7,3ta eve gittim.Aklıma düştü tekrar baktım çizgi çıkmış.Ve seninki gibi belirgin değildi.Hayaletten daha silikti diyebilirim.Ertesi gün farklı bi markayla ilk idrarla yaptım 10 dk sonra çizgi daha belirginleşti.Aynı gün kan verdim.Yani 4 gün kala 22 çıktı betam.1 gün arayla tekrarladım testi 98 oldu.4 ay boyunca geciktiğinde bile yapardım hiç çıkmazdı çizgi.10 dk sonra hata verebilir diyorlar,doğrudur.Ama benimki yanlış çıkmadı.Bikaç arkadaşımda da 5 dk içinde beliren testleri hatalı çıktı.Kan vermeni tavsiye ederim.İnşallah güzel bi sonuç alırsın.:29:

CEVAP VERDİĞİNİZ İÇİN COK TEŞKRLER ARKADASLAR AMA KAN TESTİM NEGATİF CIKTI..:ssz: HAYIRLISI...

Back
X