Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çıkar. Yap da at testi bakalım.Hanımlar adetim 6 gün geçti adet belirtim yok akşam bile olsa test yapsam çıkar mı?
Silik çizgi varÇıkar. Yap da at testi bakalım.
Şuan heyecandan yatamam kesin eşim yok diyo ben diyorum varEvet silik var. Normalde daha koyu olmalı bu kadar gecikmeyle. Geç döllenme filan olmuş olabilir. Kan verip netleştirin.
Bende cok silikti canim bundan daha yok gibiydi kanimda cikti 7+3 suanda ilk yaptimda bthg 20 idi suan ikizlerime hamileyimŞuan heyecandan yatamam kesin eşim yok diyo ben diyorum var![]()
Dediğim gibi bence daha koyu olmalıydı yanlış da olabilir ama regl tarihine yakın döllenme olduysa da silik çıkıyor.Şuan heyecandan yatamam kesin eşim yok diyo ben diyorum var![]()
Ne zaman kan yaptırdın canım?Bende cok silikti canim bundan daha yok gibiydi kanimda cikti 7+3 suanda ilk yaptimda bthg 20 idi suan ikizlerime hamileyim
Yaaa inşallah öyledir sabah kan verim
İnşallah cabım benimHamilesin hayirli olsun![]()
Kanda çıkar dimiBüyük ihtimalle hamilesin, sabah gidip kan verirsin poliklinikte
Benim geçti çıkmaz diye çok korkuyorum ana hiç adet belirtim yokAdetime 7 gun vardi belki 8
Gectiyse cikar canim test var saglik ocaginaBenim geçti çıkmaz diye çok korkuyorum ana hiç adet belirtim yok