Busnurs Üye Kayıtlı Üye 30 Temmuz 2020 54 10 8 30 1 Mayıs 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Busnurs #1 Para lazım bir hayırsever varsa yardım edebilir mı? Şaka bir yana önerisi olan var mı ne iş yapılmalı çalışmadım daha hiç ama iş başa düştü (Terbiyesiz olanı engeller silerim!!!!! Gerekirse şikayetçi olurum )
Para lazım bir hayırsever varsa yardım edebilir mı? Şaka bir yana önerisi olan var mı ne iş yapılmalı çalışmadım daha hiç ama iş başa düştü (Terbiyesiz olanı engeller silerim!!!!! Gerekirse şikayetçi olurum )
K kkarems Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali tek ayak cezası Kayıtlı Üye 13 Mart 2015 1.268 982 123 2 Mayıs 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Busnurs #2 Bana kalırsa proje üretip çiftlik kurmalı . Arsa var mı arsa. Veyahut butik bir organikçi heryerde bulunan ot en azami 5 liraya satılıyor
Bana kalırsa proje üretip çiftlik kurmalı . Arsa var mı arsa. Veyahut butik bir organikçi heryerde bulunan ot en azami 5 liraya satılıyor
Ipek - Aktif Üye Kayıtlı Üye 2 Şubat 2021 824 4.481 63 2 Mayıs 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Busnurs #3 Nasıl engelleyip sileceksiniz ?
K kkarems Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali tek ayak cezası Kayıtlı Üye 13 Mart 2015 1.268 982 123 2 Mayıs 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Busnurs #4 Olaf_ .!.: Nasıl engelleyip sileceksiniz ? Genişletmek için tıkla... Bizi buzlayarak agsksk
Busnurs Üye Kayıtlı Üye 30 Temmuz 2020 54 10 8 30 3 Mayıs 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Busnurs #5 kkarems .!.: Bana kalırsa proje üretip çiftlik kurmalı . Arsa var mı arsa. Veyahut butik bir organikçi heryerde bulunan ot en azami 5 liraya satılı Genişletmek için tıkla...
kkarems .!.: Bana kalırsa proje üretip çiftlik kurmalı . Arsa var mı arsa. Veyahut butik bir organikçi heryerde bulunan ot en azami 5 liraya satılı Genişletmek için tıkla...
Busnurs Üye Kayıtlı Üye 30 Temmuz 2020 54 10 8 30 3 Mayıs 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Busnurs #6 Yaaaa güzel fikirler hemde devlet kadınlara kredi veriyor kıyafet butik açsam güzel olur her kadın alıyor yani kıyafet iyi söyledin kız
Yaaaa güzel fikirler hemde devlet kadınlara kredi veriyor kıyafet butik açsam güzel olur her kadın alıyor yani kıyafet iyi söyledin kız
Busnurs Üye Kayıtlı Üye 30 Temmuz 2020 54 10 8 30 3 Mayıs 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Busnurs #7 kkarems .!.: Bizi buzlayarak agsksk Genişletmek için tıkla... Yok yaaa terbiyesizce şey yazanlar var ben önLemimi alayım da
kkarems .!.: Bizi buzlayarak agsksk Genişletmek için tıkla... Yok yaaa terbiyesizce şey yazanlar var ben önLemimi alayım da
muhat kızım geliyorrrr :) Kayıtlı Üye 16 Kasım 2012 6.357 981 398 37 3 Mayıs 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Busnurs #8 KOSGEB i inceleyin . Destek verdikleri işlerin listesine de ulaşırsanız belki size uygun olan, mantığınıza uyan bir iş kurabilirsiniz
KOSGEB i inceleyin . Destek verdikleri işlerin listesine de ulaşırsanız belki size uygun olan, mantığınıza uyan bir iş kurabilirsiniz