• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hayatımın ilerlemediği dönemdeyim, fazlalık gibi hissediyorum

Aslında şöyle daha önce hiç özel ders vermedim. Alanda iyi olduğuma inanıyorum kesinlikle ama dışarıdan bu izlenimi veremiyorum gibi sanki insanlara. Çünkü çok atılgan biri değilim, ve bir sürü seçenek varken her yer ilan doluyken şansım yok gibi geliyor. Bu yüzden eğer vereceksem hep kendimi kanıtlama çabasında olurum iyi kaynaklar alıp her ders çalışma kağıtları çıkarıp gelirim gibi. Bunun için de izleyeceğim yolu bilmiyorum.
Preply, superproof vb yerlerden ders vermeye başlayabilirsin. Deneme dersleri de bunun için var.

Sakın para verme, başlarsan bir daha kesemezsin. Ufak hediyeler al arada sadece. Sorarlarsa borcum var yeni yerleştim üst baş aldım vs de. Seni parasını tutamiyo diye bilsinler bırak. Bak sakın sakın verme paranı
Bizde şöyle bir durum var, mesela ablam ilk maaşından bir kısmını dedeme amcama kuzenlerime verdi. Kuzenlerim de bize aynı şekilde. Muhtemelen laf söz olmasın diye ilk maaşımın bir kısmını veririm ama işin o tarafında bile değilim açıkçası ya. Ben bir hayırlısıyla gidip başlayım da maaş beklentim kendime yetmesi olur :) Kendime ait bir düzenim bir ev rutinim olmasını yetişkin gibi hissetmeyi çok istiyorum

Bizde şöyle bir durum var, mesela ablam ilk maaşından bir kısmını dedeme amcama kuzenlerime verdi. Kuzenlerim de bize aynı şekilde. Muhtemelen laf söz olmasın diye ilk maaşımın bir kısmını veririm ama işin o tarafında bile değilim açıkçası ya. Ben bir hayırlısıyla gidip başlayım da maaş beklentim kendime yetmesi olur :) Kendime ait bir düzenim bir ev rutinim olmasını yetişkin gibi hissetmeyi çok istiyorum
Maaşınızı eksik söyleyin mutlaka.
Aldığınız eşyaları da fazlasını söyleyin 10 sa 15 e aldım gibi.
Çok borcum var diye şikayet edin her defasında.
Kuzenler doğrudan size mi verdi ailenize mi anlamadım o kısmı.
Size vermediyse sizin de vermenize gerek yok.

Maaşınızı eksik söyleyin mutlaka.
Aldığınız eşyaları da fazlasını söyleyin 10 sa 15 e aldım gibi.
Çok borcum var diye şikayet edin her defasında.
Kuzenler doğrudan size mi verdi ailenize mi anlamadım o kısmı.
Size vermediyse sizin de vermenize gerek yok.
bize vermeleri için babama verdiler babam da bize verdi. herkesin haberi oluyodu yani. :KK48:evet kesinlikle eksik söylerim, ek ders alamıyorum falan diyebilirim. aslında hiç cimri biri değilim ama saf gibi davranmak istemiyorum artık.

Ne saçmaymış, ilk kez duydum .

Back
X