Acillllll bakın hamilemiyim???

lokum8

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Mayıs 2022
465
524
33
32
Merhaba kızlar ben vajinismus hastasıym ve yenmek üzereyim bu ay yumurtlama günümde ben üstteyken denemeler yaptık sanırım olmadı sonra ben sırt üstü yattım spermleri dilatörle içeri ittirdim sonra 20 dakika falan ayalarım havada bekledim adetime 6 gün var belim agrıyor sıcak basıyor sizce hamile olabilirmiuim lütfen cevap verin ???

Merhaba kızlar ben vajinismus hastasıym ve yenmek üzereyim bu ay yumurtlama günümde ben üstteyken denemeler yaptık sanırım olmadı sonra ben sırt üstü yattım spermleri dilatörle içeri ittirdim sonra 20 dakika falan ayalarım havada bekledim adetime 6 gün var belim agrıyor sıcak basıyor sizce hamile olabilirmiuim lütfen cevap verin ???
Hayırlısı olsun canim.. bekle bakalım ne desek yanlış olacak.. hamile kalabilirsin de olmaya da bilir.

İnş canım yani bende bilmiyorm kaldım mı kalmadım mı ne zaman test yapayım sence

Yani adet günüm de mi 2 gün önce falan çıkmaz mı acaba ya
Çıkabilir döllenmeye bağlı erken testlerde veya kanda çıkabilir ama geç bakmak daha iyi olur dedim beklediğiniz adet günün de çıkabilir

Keske vajinismusu tam olarak yenmeden hic girmeseydin o toplara kuzum

Evt çok haklısın ama sabrım tükendi inan bna hala devam ediyorm egzersizlere ama merak ediyorm işte bi umut senin fikrin nedir kuzum

Yumurtlama günüm belli evet 21 Mayıs takvime göre ne adetime 6 gün var ne zaman yapmalıyım sence ?

0.30 çıktı kızlar negatif malesef kan değerim adetten önce olduğu için mi acaba ama olsa çıkardı

Neden önce vajinismus tedavisi olmadınız?

Yumurtlama günüm belli evet 21 Mayıs takvime göre ne adetime 6 gün var ne zaman yapmalıyım sence ?
Eczanede görmüştüm 6 gün önce erken gebelik testi yazıyordu onu alıp deneyin isterseniz

Back
X