• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Acillllll hamilelik testi

Melo melo

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
4 Ağustos 2025
11
1
1
27
Çok acil değilim 1 hafta gecikti bugün böyle bir test yaptım çok heyecanlıyım gebelik varmı?

Eklentiler

• IMG_6499.webp
    IMG_6499.webp
    14,1 KB · Görüntüleme: 138
Kan testi sonucunuz ne oldu benmkilerde bu şekilde cikiyo adetimin ustunden 12 gün geçti 5 tane test yaptım silik ama belirgin silik yarın doktor a gidicem bakalım ne cikicak

Kızlar bu sabah yaptım test ama bişey çıkmadı, kapağı açtım baktım bu şekildeydi. Yine de Negatif dimi?

Eklentiler

• 1755243271856.webp
    1755243271856.webp
    8,5 KB · Görüntüleme: 60
Kan testi sonucunuz ne oldu benmkilerde bu şekilde cikiyo adetimin ustunden 12 gün geçti 5 tane test yaptım silik ama belirgin silik yarın doktor a gidicem bakalım ne cikicak
Kanda çıkmadı iki doktora görüntüm kis varmış yumurtalık çatlamış tuvaletimi yaparken kanamam oluyor hala. Regl arttırıcı ilaç içtim ama Regl olmadım

Kanda öıkmadı iki doktora göründüm ikiside kis olduğunu yumurtanın öatladıgı söyledi testten sonra çiş yaparken kanamam oluyordu hala devam ediyor. Regl olamadım hergün azar azar kanamam oluyor. Regl olmak için ilaç verdi doktor işe yaramadı. Çok sancım oluyor

Back
X