Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Var hayırlı olsun kan testiyle netleştirinÇok acil değilim 1 hafta gecikti bugün böyle bir test yaptım çok heyecanlıyım gebelik varmı?
Var gibi cnm markasi nedirÇok acil değilim 1 hafta gecikti bugün böyle bir test yaptım çok heyecanlıyım gebelik varmı?
beta kaç çıktı canımÇok acil değilim 1 hafta gecikti bugün böyle bir test yaptım çok heyecanlıyım gebelik varmı?
Kızlar bu sabah yaptım test ama bişey çıkmadı, kapağı açtım baktım bu şekildeydi. Yine de Negatif dimi?i
silik bir çizgi var ama geride mi duruyor
vaaaarrrrÇok acil değilim 1 hafta gecikti bugün böyle bir test yaptım çok heyecanlıyım gebelik varmı?
Kanda çıkmadı iki doktora görüntüm kis varmış yumurtalık çatlamış tuvaletimi yaparken kanamam oluyor hala. Regl arttırıcı ilaç içtim ama Regl olmadımKan testi sonucunuz ne oldu benmkilerde bu şekilde cikiyo adetimin ustunden 12 gün geçti 5 tane test yaptım silik ama belirgin silik yarın doktor a gidicem bakalım ne cikicak
Yokmuş maalesefvaaaarrrr![]()
Beta çıkmadı kis varmışbeta kaç çıktı canım
Bilmiyorum markasına bakmadım kırmızı beyaz kutluyduVar gibi cnm markasi nedir
Artimed mi oysa cok da guvenme cnm yalanci veriyor ama reglin gectiyse gidip bi kan ver cnm var gibiBilmiyorum markasına bakmadım kırmızı beyaz kutluydu
Kanda öıkmadı iki doktora göründüm ikiside kis olduğunu yumurtanın öatladıgı söyledi testten sonra çiş yaparken kanamam oluyordu hala devam ediyor. Regl olamadım hergün azar azar kanamam oluyor. Regl olmak için ilaç verdi doktor işe yaramadı. Çok sancım oluyorKan testi sonucunuz ne oldu benmkilerde bu şekilde cikiyo adetimin ustunden 12 gün geçti 5 tane test yaptım silik ama belirgin silik yarın doktor a gidicem bakalım ne cikicak
Yokmuş kist varmış
Yokmuş kist çıktı
Yokmuş kist
Hayırlı olsun can
Yokmuş kist varmış